Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak vele? Vagy mit...

Mit csináljak vele? Vagy mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány ,,barátnőm" akiből már nagyon elegem van. Csak akkor volt velem ha egy bizonyos másik nem volt ott. Sokszor megbántott már, de én megbocsájtottam neki. Most meg hirtelen megutált. Nem csináltam semmit csak egyszerűen hátat fordított nekem. Most haragszom rá a legjobban már úgy érzem nem akarok neki megbocsájtani. Mindig ki is álltam mellette. Mit mondjak neki hogy kellemetlenül érezze magát és végre belássa hogy nem ő az Isten? Vagy mit csináljak? Ezt már nem akarom annyiban hagyni.

Mi mondjak neki hogy kellemetlenül érezze magát

2013. nov. 4. 18:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs az utolsó mondat nem kell xD
2013. nov. 4. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
De figyu, minden ok nélkül rágott be rád? Mert az azért elég fura... Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mi a baja veled.
2013. nov. 4. 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Én már próbáltam kérdezni tőle, de nem hajlandó velem beszélni
2013. nov. 4. 21:04
 4/5 anonim válasza:
azt mond el neki amit itt kb leírtál, persze a kérdések nélkül.. de az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni, lesz még ilyen ismerősöd biztos, nekem is van! valamint az ilyeneken csak magadat idegesíted fel
2013. nov. 5. 17:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi

Tudom

2013. nov. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!