Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mitől van ez? Miért izgatom...

Mitől van ez? Miért izgatom fel magam rajta?

Figyelt kérdés
Szóval,ma volt egy szóváltásom egy új lánnyal Facebookon.Én külföldön élek,de magántanulóként járok egy magyar suliba,ahova szünetben benézek néha(amúgy ez az iskola egyházi).Van egy új emós lány,aki az egyik barátnőmnek egy elég primitív dolgot írt,amire az volt az indoka,hogy megveti a boldog embereket.Utána elkezdtünk veszekedni,amit leginkább ő provokált,és elég kamionsofőr stílusban írogatott,én meg próbáltam ronda szavak nélkül,diszkréten írni,de kissé fölényesen.Az osztálytársnőim inkább mellettem álltak,de én még is elkezdtem vmiért izgulni.Nem tudom miért,mert ő volt a bunkó,primitív és végtelenül nevetséges,miközben én értelmesebben próbáltam neki írni.Tudom,hogy csak magát égette,de akkor is szarul érzem magam.Egyszer,egy másik sulis osztályomban engem oltottak le facebookon,nagyon csúnyán,mert nem voltam menő,és akkor is nagyon paráztam.Meg tudja nekem mondani valaki,hogy mitől van ez?Előre is köszönöm!13/L

2013. nov. 2. 23:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,rossz kategória.
2013. nov. 3. 00:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt te tudod csak megmondani,ha érzed az érzést akkr tudnod kell mitől van.Éld át jobban,ha jobban belegondolsz valószínű segítség nélkül is megtudod.
2013. nov. 3. 02:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,jöhetnek még válaszok.:)
2013. nov. 3. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
fiatal vagy és próbálsz beilleszkedni (félsz hogy esetlegelfordulnak tőled, vagy hogy nem értenek veled egyet és te leszel emiatt a téma a suliban) vagy valami hasonló gondolom nem te vagy a középpontban és félsz hogy aki igen az kiközösít vagy hasonlótol. Legalábbis ez az én véleményem.
2013. nov. 3. 15:04
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :) igazad lehet.
2013. nov. 3. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Irigyellek a problémádért.
2013. nov. 5. 16:27
 7/7 A kérdező kommentje:
van nagyobb problémám is,de per pillanat ez érdekelt
2013. nov. 8. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!