Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szerrezzek barátokat? (...

Hogy szerrezzek barátokat? ( többi lent )

Figyelt kérdés

Egy faluban lakom, és hát nincs valami sok lány az osztályban.. ( csak 3, sajnos pasiuralom van :D) A legjobb barátnőm meg megutált, és valahogy ellenem fordította a többi barátomat is.. éshát szörnyen unatkozom.. írjátok le légyszi, hogy ti mit csináltatok , illetve mit csinálnátok hasonló helyzetben, és hogy hogy szerezzek új barátnőket! 7-es vagyok és a 6.-8. osztállyal se vagyok nagyon jóban.

légysi segítsetek! Ismerem a -légy nyitott és jófej- tanácsokat, de hogy mikor egyedül nem igazán járok el sehova, és hogy a suliban mivan azt meg már leírtam..

13L.

2013. nov. 2. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőd megutált, és ellened fordította a barátaidat?? Akkor neked soha nem voltak barátaid! Én a helyedben nem foglalkoznék senkivel, ha keresed a barátokat az erőltetett, majd magától fog az jönni! De az egész faluba nincs senki?
2013. nov. 2. 16:45
 2/3 anonim válasza:
Ha vannak normális fiúk az osztályodban, akkor barátkozz velük. Néha többet ér egy jó fiú barát. :)
2013. nov. 2. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző: gyakran! ;)

Nekem mindig is lány haverjaim voltak többségében, miközben férfi vagyok.

2013. nov. 14. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!