26 evesen hogyan talalhatnek baratokat?
Kozepiskola ota meg csak haverjaim sincsenek. Pedig kedves, normalis vagyok mindenkivel. Rengeteg ismerosom van. De tobbre nem megyek. A munkaban mindenki csak haver, ceges bulikon kivul nem keres senki senkit. Sokszor probaltam szervezni en osszejoveteleket de soha senki nincs benne. Megvannak a maguk barataik. Jartam szorakozohelyekre is. Volt torzshelyem is, mindenki ismert. De a jopofizason kivul nem baratkozott velem senki. Meg amugy is tok gaz volt evekig egyedul jarni bulizni. Hobbim is van, tobb is de hiaba. Kb. az a helyzetem mint abban a Paul Rudd filmben (cime nem jut eszembe). Pedig tenyleg nem vagyok sok, nem megyek senki agyara.
Tudnatok valami otletet adni? Rossz baratok nelkul. Amugy baratnom sok volt, ok is furcsaltak a helyzetemet. Lanyokkal eleg jol kijovok, de inkabb nem akarok legjobb lany baratot mert meg a vegen fogasnak vagy egy meleg kiseronek fog nezni a tobbi ember meg az idegen csajoknal sem lehet ugy probalkozni. Vagy melegnek vagy kapcsolatban levonek neznenek.
Most is itt ulok otthon egyedul ahelyett hogy szorakoznek a barataimmal mint egy normalis ember. Egyedul nincs kedvem jarni a varost.
Azt nem tudom hogy mit rontottam el. Pl. ha rakerdeztem egy ismeros tarsasagnal hogy "legkozelebb elmehetnenk buli elott egyutt alapozni" mindenki elutasito volt, azt mondtak hogy "jovo heten mi nem jovunk, majd radcsorgunk". Ilyen esetekbol volt vagy 100.
Sok baratno alatt 6-ot ertek. Azt akartam erzekeltetni hogy nem vagyok kozombos a noknek.
"ahelyett hogy szorakoznek a barataimmal mint egy normalis ember."
Nem ezen múlik a normalitás, talán több sikerrel jársz ha ezt megjegyzed.
5, 6, 7: igazatok van, nagyon sok érdekember járkál mindenfelé, főleg szórakozóhelyeken. De máshol sincsen másképpen. Például a hobbijaimban sem. Az egyik helyen amikor kiderült hogy 15 éves kocsim van és nettó 140-et viszek haza egyszerűen láttam ahogy a többi srác érdektelennek tekint onnatól. Kb. mintha érdekházasságra készülne az ember és nem üti meg a mércét. Mintha párkeresésről lenne szó. Lenéznek, nem látnak barátságra érdemesnek, onnantól nem adnak a véleményemre, nem keresnek. Koncepció jó ötlet lenne, de nem igazán emelkedek ki semmilyen téren, átlagosan értek mindenhez. Én is látom hogy vannak véleményvezérek akik nagy ászok a munkájukban vagy az élet más területén és ő köréjük gyűlnek a barátok.
9: pedig mindenhonnan ezt hallom. Hogy én csak ülök otthon mint egy nyugdíjas meg egyedül járom a várost mint egy zombi. Pl. elmegyek simán egyedül sétálni vagy moziba ha nincs barátnőm. Nem akarok itthon tespedni, ha valamihez kedvem van azt meg akarom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!