26 evesen hogyan talalhatnek baratokat?
Kozepiskola ota meg csak haverjaim sincsenek. Pedig kedves, normalis vagyok mindenkivel. Rengeteg ismerosom van. De tobbre nem megyek. A munkaban mindenki csak haver, ceges bulikon kivul nem keres senki senkit. Sokszor probaltam szervezni en osszejoveteleket de soha senki nincs benne. Megvannak a maguk barataik. Jartam szorakozohelyekre is. Volt torzshelyem is, mindenki ismert. De a jopofizason kivul nem baratkozott velem senki. Meg amugy is tok gaz volt evekig egyedul jarni bulizni. Hobbim is van, tobb is de hiaba. Kb. az a helyzetem mint abban a Paul Rudd filmben (cime nem jut eszembe). Pedig tenyleg nem vagyok sok, nem megyek senki agyara.
Tudnatok valami otletet adni? Rossz baratok nelkul. Amugy baratnom sok volt, ok is furcsaltak a helyzetemet. Lanyokkal eleg jol kijovok, de inkabb nem akarok legjobb lany baratot mert meg a vegen fogasnak vagy egy meleg kiseronek fog nezni a tobbi ember meg az idegen csajoknal sem lehet ugy probalkozni. Vagy melegnek vagy kapcsolatban levonek neznenek.
Most is itt ulok otthon egyedul ahelyett hogy szorakoznek a barataimmal mint egy normalis ember. Egyedul nincs kedvem jarni a varost.
Teljesen így érzek én is. Rengeteg ember körülvesz, mégsem tudok egyről a kettőre eljutni senkivel. Most kezdtem az egyetemet, mindenkinek van valaki akivel elvan órákon, vagy találkozgat suli után - de nekem senki. Egyedül járok mindig, mindenhová. nagyon kevés barátom van, de tőlük is baromi távol vagyok. Még diszkóba is elmentem (pedig nem vagyok eljárós típus) - s ott persze mindenki happy volt és üdvözöltek stb, másnap suliban nem fogadták a köszönésem... Na mondom, ennyit erről. Ennyit az emberekről. Tudod, nehéz másnak lenni - az mindegy, miben vagy más. Te Barátot keresel, akire számíthatsz s aki nem csak arra jó, hogy beb-sszatok mint állat. De sajnos kevés hozzád hasonló van. Az embereknek jobb álarcok mögött élve megjátszani az egész életüket. Hogy miért? Hát én nem tudom... De én is azt érzem szerintem, amit te.
Az a film amúgy a Spancserek, s rám nagyon nagy hatással volt...
Hát nem tudom, lehet bölcs dolog lenne megismerkednünk :)
Írj, ha van hozzá kedved.
21f
Nekem sincsenek barátaim, s sajnos épp munkám sincs (jóideje) ami lekötné a figyelmem a magábyról. Fősuli alatt sem találtam meg igazán a magamnak való társat, vagyis azt hittem igen, de ő 4 hónap után inkább két pcsát választott magának, így egyedül maradtam, mindegy, amúgyis 4 évvel idősebb voltam az átlagnál, nem tudtam azonosulni a facebook, műköröm, hol hánytam, témájú csacsogásokkal. Inkább a tanulásra figyeltem, szerencsér emegérte. Nincsenek túl nagy elvárásaim, csak szeretnék olyan barátokat magam köré akik nem kétszínűek, s akikkel jókat lehet beszélgetni. Léteznek még ilyenek?
Aki úgy gondolja, hogy szívesen megismene egy értelmes amúgy vidám lányt (csakhát egyedül nem épp a vidám van az élen) írjon bátran nekem privát üzenetet! Üdv :-) 26/L
Szia!
28 éves vagyok, Budapesten lakom és dolgozom.
Barátokat, kedves és megbízható embereket keresek.
Korosztály: 25-30 év.
Lakóhely: elsősorban Budapest, esetleg Pest megye.
Természetesen kivételesen el tudok tekinteni a korhatártól.
Szeretek utazni, kirándulni, sétálni.
Várom jelentkezésedet, amennyiben szívesen leveleznél, vagy megismernél, illetve egyedül érzed magad, nincs kivel beszélgetned, vagy éppen nincs barátod.
Budapesten, a 14. kerületben lakom, és a MÁV-Start Vasúti Személyszállító Zrt-nél dolgozom, mint Ügyfélkapcsolati szakelőadó már több, mint 5 éve.
Alkoholt nem fogyasztok, nem dohányzom.
Régebben többet gyalogtúráztam heti rendszerességgel, kb. 10-20 km-es távolságban. Ami sajnos meglátszik, szeretném ismét űzni.
Elkezdtem egy egyetemi távoktatásos képzést, jelenleg szüneteltetem, de tervezem folytatni, a szak neve: közlekedésmérnök. Rövid időn belül szeretnék vonatközlekedés irányításával foglalkozni.
Az angolt közel középszinten beszélem, melyet szeretnék jobban elsajátítani, ezen kívül egy új nyelvet tanulni, például a németet.
Üdvözlettel:
Peti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!