Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az elsőt egy baráttal?

Az elsőt egy baráttal?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és egy barátommal felvetettük az ötletet hogy mi lenne ha szeretkeznénk. Kiskorom óta ismerem, néhány alkalommal csókolóztunk és szeretem is de nem szerelemből. Mit gondoltok? Jó ötlet? Megbízom benne, de félek hogy ha nem lesz jó utána kínos lesz találkoznunk.
2013. okt. 30. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Idióta ötlet.
2013. okt. 30. 13:59
 2/7 Shai-Hulud ***** válasza:
95%
Inkább velem. És akkor utána is nyugodtan találkozhatsz bármelyik barátoddal, biztosan nem lesz kínos.
2013. okt. 30. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Bojler eladó!
2013. okt. 30. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Na jó, akkor kezdjük rögtön azzal, hogy nem kerülgetjük tovább a forró kását, és kimondjuk, hogy ez a srác azért eléggé bejön neked, és na ná, hogy le akarsz vele feküdni. Másra se vágysz.

Én viszont, a kedves szemlélő, aki kívülről látja a helyzetet, látja, ami fölött te elsiklasz, látja a következményeket, és ezek alapján feltenném neked a kérdést:

Komolyan így akarod felszedni a srácot? Ezek után semennyire sem becsülne meg, hiszen tudja, hogy bármikor megkaphat. Pont ezzel veszítenéd el. Ez sajnos nem olyan, mint a filmekben, hogy akkor fog beléd szeretni, ha lefekszel vele.

Ha meg esetleg még se jönne be neked (és erre tényleg kevés esélyt adok), akkor meg nem is értem, hogy miért egy olyan sráccal akarod elveszíteni, aki még csak be se jön. Baromság.

2013. okt. 30. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Neee, 2-es, szakadok. :DDDDDDDDDD:D:D:DDDDDDD
2013. okt. 30. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Max, ha már nagyon öreg vagy, és nincs más reményed...
2013. okt. 30. 17:57
 7/7 anonim válasza:
ne legyel hulye.! ne a baratoddal veszitsd el...majd ha jon a szerelmed azzal.
2013. okt. 30. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!