Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tennétek? Voltatok már...

Ti mit tennétek? Voltatok már ilyen helyzetbe? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tegyük fel olyan helyzetbe kerültök hogy egy barátotokat meg akarják verni mert olyan dolgot csinált amit nem kellett volna. Alap dolog hogy kiálltok mellette és segítetek neki megvédni magát de viszont így lehet nem tanul a hibájából.. Ti mit tennétek? Voltatok már hasonló helyzetben?
2013. okt. 22. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Megmondanám neki hogy ez volt az utolsó eset hogy megvédtem, ha megint rossz dolgot csinál akkor magára vessen
2013. okt. 22. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megvédem, aztán én verem meg a hülyesége miatt :P
2013. okt. 22. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
A barát mellett ott kell lenni(ha igazi) a bajban is. Kiállsz mellette egyértelmű!
2013. okt. 22. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit csinált. Ha olyan dolgot ami nekem nem fér bele az erkölcsimbe, pl állatot kínzott, idősektől lopott, stb akkor én verem meg először.
2013. okt. 22. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:

nálam is attól függ,hogy mit csinált és van-e valami haszon az egészben,be lehet-e húzni a támadókat,vagy túl nagy falatok.

a két szép szeméért senkit sem fogok bevédeni,főleg ha balf-asszság amit csinált és jogosan kap büntetést érte.

én is utálom a balf-aszokat.

2013. okt. 23. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Az igaz barátot mindenképp megvédeném, ha meg esetleg olyat tett, akkor én intéztem el.
2013. okt. 23. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Megvédem, és utána tőlem kapna egy nyakast.

A miért: mert tiudom, hogy legközelebb is megfogom védeni.

2013. okt. 23. 00:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
digo megírta a tutit. A balhéját meg ne vidd el semmiképpen. Amúgy igaz amit írtál. Tanulnia kell magának, ha mindig kinyalják a seggit, akkor tudja, hogy büntetlenül bármit megtehet, és ez 10 év múlva már egy másik kategóriába fog esni...
2013. okt. 23. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!