Miért engedi meg?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomba (16 vagyok) és nembánja hogy fogdosom a fenekét vagy ha simogatom a lábát, ha kérek puszit tőle ő mindég add nekem, csak barátok vagyunk de másnak miért nem engedi nekem pedig miért igen, hogy simogassam, fogdossam?2013. okt. 22. 17:14
3/7 A kérdező kommentje:
Hát már gondoltam rá hogy tetszem neki de az tul szép lenne
2013. okt. 22. 17:20
4/7 A kérdező kommentje:
Na jó az hogy ''nmbanja'' egy kicsit tulzas mert azert hessegeti a kezem neha de pl ma nem is figyelt a kezemre pedig rendesen megmarkoltam és ő semmit nemcsinált ez esetbe xD
2013. okt. 22. 17:33
5/7 anonim válasza:
Édes szívem, azt akarja, hogy megdöngesd. Undorító egy lánynál az ilyen viselkedés, mondom ezt nő létemre. Ha te ennek ellenére is meg akarod kapni, akkor jelen esetben erre minden esélyed megvan...
6/7 A kérdező kommentje:
hat azert a megdongetest nembannam :)))))
2013. okt. 22. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!