Én egy 13 éves lány vagyok Kazincbarcikáról, és pasit szeretnék magamnak. De nem tartanak szépnek. Hogy találjak magamnak pasit?
2 hét múlva fogom betölteni a 16-ot és képzeld nekem sem volt még, és még jó pár korombeli ismerősömnek sem jött még össze soha egy pasi se.
13 éves korom körül én is hasonló dilemmával küzdöttem. A barátnőimnek, az osztálytársnőimnek, ismerőseimnek nagy része hirelen bepasizott, vagy oltárian szerelmes lett, és nagyon különcnek éreztem magam, hogy nem tetszett senki, nem találtam magamnak párt. Probáltam erőltetni, de pár hét után rájöttem, hogyha össze is jönne egy kapcsolat, az nagy valoszínűsg szerint nem azért lenne, mert tényleg fülig szerelmes lennék, hanem azért lenne, mert pár divat elvárásnak probálnék megfelelni. Ekkor úgy döntöttem, hogy hagyom az egészet a francba és majd jön a szerelem, amikor jönie kell. És tudom, hogy jól döntöttem. A barátnőim, akik erőltették és össze is jött nekik, mapság semmi mással nem doglalkoznak csak a pasikkal, pasik nélkül szinte nincs is életük, nem igazán tudják mit akarnak, csak éretlenül ugrálnak egyik kapcsolatból a másikba (nem ribi módon). Önmagukat nem építették csak a kapcsolatukat és ez nem tett jót a személyiségüknek, sem a többi kapcsolatuknak.
Szerintem hagyd most ezt az egészet, majd eltalál Ámor nyila, ha el kell találnia. Ne siettesd a szerelmet, sem magadat, inkább a saját életeddel foglalkozz.
Elnézést a zagyvaságért, amit leírtam, de aazért remélem érthető, mit akartam ebből kihozni.
Köszönöm a válaszokat,főleg azt a jó hosszút,és igazatok lehet...
A vicces kedvű embereknek nem érdekel a beszólásuk!
Szintén kazincbarcikán lakok, kaphatok képet?
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!