Már màskor is kibeszélt de csak akk ha mérges volt ràm es akkor is csak a masik legjobb baràtnőjével!!
Most visziont meghallottam h kibeszél es megkérdeztem h kiről beszélnek es azt hazudtak h masrol!!
Mostanaban kb. Minden heten kibeszel a tobbi lannyal de azt mondja h attol mert neha rohadt bunko vagyok vele es o kibeszel meg en vagyoj a legjobb baràtnője!!
Amugy lehet h megszojtam bantani az oszinteségemmel de attol en meg soha nem szoktam kibeszélbi!
Szerintetek mit csinàljak?
Csinàljak ugy mintha semmi sem tortent volna(mert megis csak a legjobb baratnom)vagy inkabb haggyam es baratkpzzak màssal??
Szerintetek?
(lehet h hulye kerdesnek tartjatok de akkor bunko vàlaszojat nem kérek)
Figyelj, ha valaki rosszat mond rólad, vagy kibeszél, vagy szid, vagy nem gondolja komolyan, vagy nem a barátod
2013. okt. 19. 12:27
3/8 Spilo666 válasza:
1. ÍRJ LASSABBAN, NÉZD ÁT ÍRÁS UTÁN AMIT ÍRTÁL !
2. ha ez megvan szerintem barátkozz mással
2013. okt. 19. 15:08
4/8 anonim válasza:
Szerintem keress másik legjobb barátnőt. Annyira utálom az ilyen embereket akik egyből ha összevesznek kiteregetik a másik titkait. De egyet mindig elfelejtenek: a másik fél is pont ugyanúgy tudja az ő titkait :)
2013. okt. 19. 16:20
5/8 anonim válasza:
Attól függ hogy hány éves vagy ,ha még "kisebb" vagy akkor nem biztos h megéri új barátnőt keresni , velem is volt régebben hogy minden szir- szaron összevesztünk barátnőmmel , próbáltam mással barátkozni , de egyszerűen valahogy mindig újra nála kötöttem ki , és most már semmi baj , minden rendben ! :)
2013. okt. 19. 20:36
6/8 A kérdező kommentje:
Hàt 14 éves vagyok,de kiis írtam :)
Èn is voltam màr vele nagyon rosszba de valahogy mindig visszakerültem én is.
Csak ez azért màr nagyon rosszul esett és nem tudom :/
A vàlaszokat köszi es ezentùl lassabban,figyelmesebben irok majd.
2013. okt. 20. 19:43
7/8 nincs kedvem válasza:
barátkozz mással szerintem
2013. okt. 21. 19:49
8/8 anonim válasza:
Elvileg a legjobb barátnőd, ülj le vele és próbáljátok meg megbeszélni! Jobb ha ő is szembesül vele h milyen rosszul esett ez neked , és ha még úgy is bunkózik , akkor lehet hogy nehéz lesz , de meg kell próbálnod új barátot keresni !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!