Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez szerintetek is ennyire vicces?

Ez szerintetek is ennyire vicces?

Figyelt kérdés
Nemrég új városba költöztünk, és csak 1 "barátom/ismerős9m" van itt akit ismerek, és neki van egy csomó barátja. Írnám is a lényeget. A barátommal, és a barátaival este kint beszélgettünk, hülyeségeket beszéltek, és biztosan az "új fiút" akarták szivatni, jót röhögni rajta. Megkérdezte tőlem a barátomnak az egyik barátja, hogy a haverom vagy-e? Én mondtam hogy nem(épp nemrég tanultuk a suliba hogy mit jelent a "haver" szó), mert az azt jelenti hogy valakit kihasználnak. Erre mindenki elkezdett nevetni, még az egyetlen "barátom" is, de úgy hogy volt amelyik lefeküdt a földre a "röhögéstől". -_-" Ezt kb. 5 percig nem hagyták abba. De tudhattam volna hogy úgyis ez lesz a vége, de mégis ezt mondtam, mert nem vagyok hozzászokva az ilyen helyzetekhez. Most ez a "barátom", tényleg a barátom? Látta rajtam hogy mennyire rosszul esik ez, és hogy ő az egyetlen ember akit itt ismerek, de ő is ugyanazt csinálta mint a többiek. Pedig akárhogyan is gondolkodom ezen, szerintem nem is volt annyira vicces.
2013. okt. 14. 00:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mert biztosan kinevetne. Tudom hogy béna voltam, de olyanokat kérdeztek hogy szoktál hokizni, milyen volt az 1 csajjal a szex, hogyan csináltam. Ilyesmit még soha nem kérdeztek tőlem, de semmi közük nincs is hozzá. Ahol laktunk ott teljesen normálisan viselkedett velem mindenki, és nem voltam még ilyen helyzetben, hogy ilyeneket kérdezzenek tőlem. Ott van nagyon sok barátom, akik bármit megtennének értem. Egyébként aki ezt kérdezte tőlem, több mint 20 éves, és a felesége 8 hónapos terhes, de a 14 éves tesómmal akart "járni". És ezt a haver szó dolgot nem én találtam ki, amikor a tanár megkérdezte hogy tudja-e valaki, hogy mit jelent a haver szó, az osztálytársaim teljesen normálisan válaszoltak(mert volt aki tudta mit jelent), és még el sem mosolyodtak, mert tudták hogy vannak olyan emberek akik azért barátkoznak, és addig rendesek, amíg el nem kérnek valamit, aztán meg kb. lesz@rnak. Tudom hogy vicces volt abban a helyzetben amit mondtam, de hogy lefekszenek a koszos földre röhögni, és tényleg kb. 5 percig nem hagyták abba a röhögést. Csak az zavar, hogy az itteni barátom is lefeküdt a földre a röhögéstől. Én is nevettem, de azon hogy miért fekszenek le ezek a földre? Így visszagondolva, talán azért csinálták, hogy majd elújságolják mindenkinek, hogy mit mondtam. Úgy utálom ezt a költözéses dolgot, itt minden teljesen más, csak egy jó dolog van, hogy az utcánkban kb. 10 szingli csaj van, és mindegyik velem akar járni, és már van is barátnőm.:D És akivel most járok, veszekedett a többi lánnyal hogy engem már Ő már lestoppolt, ne fogdossanak, ne mutogassák magukat(mert szoktak ilyet csinálni az itteni lányok:D). Remélem vannak itt rendes emberek is, akik észreveszik hogy nem ismerek itt senkit, és nem így barátkoznak...
2013. okt. 14. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

"Erre mindenki elkezdett nevetni, még az egyetlen "barátom" is, de úgy hogy volt amelyik lefeküdt a földre a "röhögéstől"."

ástál volna rá 10 lapátnyi földet, nem kérdeznél baromságokat

2013. okt. 14. 15:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Milyen baromságokat?
2013. okt. 14. 15:37
 14/15 Angelik@ ***** válasza:

Miért akarsz ilyen baráti társaságot? 20 évesen gyereket nevel, hát az ilyen nevethet is apukám...:D

Ő az akit havernak neveznek, semmi esetre sem a barátod. A lányok mutogatják neked magukat? Látod, csak nem útálod annyira ezt a költözést....

2013. okt. 14. 18:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Ahol most vagyok, csak a lányok rendesebbek, és normálisabbak, a fiúk kb. majdnem mindenki ilyen. De nem adom fel, remélem fogok találni itt egy normális barátot, aki nem az a "vagány" gyerek típus, és nem azzal dicsekedik hogy neki mekkora egy karja van...

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

2013. okt. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!