Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez szerintetek is ennyire vicces?

Ez szerintetek is ennyire vicces?

Figyelt kérdés
Nemrég új városba költöztünk, és csak 1 "barátom/ismerős9m" van itt akit ismerek, és neki van egy csomó barátja. Írnám is a lényeget. A barátommal, és a barátaival este kint beszélgettünk, hülyeségeket beszéltek, és biztosan az "új fiút" akarták szivatni, jót röhögni rajta. Megkérdezte tőlem a barátomnak az egyik barátja, hogy a haverom vagy-e? Én mondtam hogy nem(épp nemrég tanultuk a suliba hogy mit jelent a "haver" szó), mert az azt jelenti hogy valakit kihasználnak. Erre mindenki elkezdett nevetni, még az egyetlen "barátom" is, de úgy hogy volt amelyik lefeküdt a földre a "röhögéstől". -_-" Ezt kb. 5 percig nem hagyták abba. De tudhattam volna hogy úgyis ez lesz a vége, de mégis ezt mondtam, mert nem vagyok hozzászokva az ilyen helyzetekhez. Most ez a "barátom", tényleg a barátom? Látta rajtam hogy mennyire rosszul esik ez, és hogy ő az egyetlen ember akit itt ismerek, de ő is ugyanazt csinálta mint a többiek. Pedig akárhogyan is gondolkodom ezen, szerintem nem is volt annyira vicces.
2013. okt. 14. 00:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem az előtte lévő hülyülés tartalmát, lehet hogy vicces volt, lehet, hogy nem.

A "barátod" szerintem azért nevetett ki, mert ment a falka szellem után. És gondolom az aki kérdezte, hogy a haverja vagy-e, az nem tudja amit te is, hogy az kihasználást jelent. Én sem tudtam. Szerintem a "haver" szó manapság azt jelenti: hogy valakivel nem túl mélyen, kissé felszinesen barátkozol és kölcsönösen kértek egymástól nem nagy szivességet.

Ne legyél ennyire sértődős. Ha új vagy, akkor valószinű, hogy még nem tudtak tudat alatt besorolni a falka ranglétrájába. Adj nekik időt.

2013. okt. 14. 00:35
 2/15 Vree ***** válasza:

Az alatt mit értesz hogy most tanultad hogy mit jelent a "haver" szó? Magyar mint idegen nyelvet tanulsz vagy mi?

Fiatalok mindenen tudnak röhögni, hagyd, hadd örüljenek maguknak. Te meg ne arra várj hogy most ők befogadnak-e, menj szerezz még barátokat, hátha azoknak normálisabb az esze.

2013. okt. 14. 01:20
 3/15 anonim ***** válasza:
A haver szónak az értelmező szótár szerint nincs ilyen jelentése...
2013. okt. 14. 02:14
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
lehet ,hogy enyhéna autista vagy, szóval vigyázz ezzel, mert még tényleg kihasználnak és észre se veszed.
2013. okt. 14. 02:15
 5/15 anonim ***** válasza:
A haver olyasvalaki akivel elvagytok, hulyultok, de a szemelyes dolgaidba nem avatnad bele. Tehat eppenhogycsak nem barat, vagy egy kedvesebb ismeros. Honnan vetted ezt a kihasznalas dolgot? Milyen suliban tanitanak ilyeneket? Kulfoldi vagy?
2013. okt. 14. 03:15
 6/15 anonim ***** válasza:

A havernak nincs ilyen jelentése.

A héberből jön,ahol a "háver" hímnemű barátot jelent.

2013. okt. 14. 03:30
 7/15 anonim ***** válasza:
42%

Honnan szedted ezt a hülyeséget a haver szóval kapcsolatban?

Minden esetre, szerintem ők is kínjukba nevettek, mert nem akarták azt mondani, hogy amit csináltál az egyszerűen p*csfejség.

2013. okt. 14. 04:35
 8/15 anonim ***** válasza:

A haver szó nem azt jelenti, hogy valakit kihasználnak, hanem azt, hogy nem igazi barát, közelebbi ismerős, akivel jól kijössz, és alkalmasint együtt múlatjátok az időt.

Nevetni meg mindenen lehet, főleg 1-2 sör után tizenévesen.

Amúgy szerintem sem vicces, de ehhez ott kellet volna lenni és látni mi történt. A metakommunikáció is számít, nem csak a szavak.

2013. okt. 14. 04:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Egész véletlenül nem adogattak körbe egy szörnyen büdös cigit a nagy röhögcsélés előtt..?
2013. okt. 14. 05:24
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem is gond ha nem akarsz ilyen sz*r jiddis szavakat használni, elvégre nem vagy zsidó.

Ezt a dolgot meg miért nem beszéled meg a barátoddal?

2013. okt. 14. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!