Mit csináljak, hogy legyenek barátaim?
hát van egy lány, ő pont a padtársam, de szünetekben eltűnik mindig, mert megy a barátnőihez más terembe.
próbálok nem foglalkozni velük, hátha megunják :)
Még nincs nagyon késő, még csak pár hónap telt le a suliból, tudsz ismerkedni :) Amit megtanultam a gimiben az az hogy nagyon fontos a beolvadás. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet egyéni stílusod, csak azt, hogyha nagyon kitűnsz, akkor, hát, nehezen fogadnak el. Persze egy tökéletes világban igaz lenne az előző kommentelők válasza, de ez nem egy tökéletes világ. Szóval azt ajánlom, próbálj meg "normális" lenni, csináld azt, amit a többiek. Nem kell rögtön elkezdeni sminkelni, de például az fontosabb hogy farmert vegyél fel. (ha cicanadrágot, amennyiben jó alakod van, az nem baj, de ha tréninggatyát, akkor inkább felejtős.)
aztán törődj a külsőddel. Ennyi, csak legyél igényes, nem kell cicababának lenni, de így legalább nem fognak tudni mit kifogásolni rajtad. Legyél jófej és nemtörődöm, ha csesztetnek ne törődj vele, tudom hogy ez nehéz ajánlat, de akkor is. Nem fogja érdekelni őket, ha elfordulsz, továbbra is basztatni fognak. Ha reagálsz, akkor is.
Amíg piszkálnak az emberek nehezen fogsz barátokat találni, mert mindenki el fog fordulni tőled, mert félnek, hogy őket is piszkálni fogják.
Azért ismerkedj, az is jó, ha más osztályokból ismerkedsz emberekkel. Csak arra figyelj, hogy ne legyél nagyon tapadós, vagy idegesítő.
Nagyon nehéz ez a helyzet, tudom :// De bírd ki! Az én osztályomban is volt ilyen. De aztán kinőttek belőle. Van egy lány az osztályomban, értelmi fogyatékos szegényke, nagyon gyerekes és naiv. És hát, nem túl igényes. Két évig nagyon durván piszkálták, még mindig beszólogatnak neki, de már nem komolyan. Van néhány lány akik befogadták, kicsit vegyes, néhány a ribik közül, néhány máshonnan.
Na de a lényeg. Minden oké lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!