A barátnőmmel nagyon megromlott a viszonyunk . Mit tegyek ilyenkor? Többi lent
a barátnőmmel régen elválaszthatatlanok voltunk.de most....
EZ VAGYOK ÉN: nem sminkelem magam pedig 14 vagyok, buliba se voltam még nem öltözök kihívóan
EZ A BARÁTNŐM: kihívóan öltözik pedig csak 13 és fél sminnkeli magát rázza a seggét és mégis ez kell mindenkinek
Multkor a suliban beszóltam neki h álljon már le, mert sértegetett h egy senki vagyok..és mindenki őt védte...a kinézete miatt.. de belülről egy senki...ez ami bosszant...tetszette nekem egy fiú..azt is elvette tőlem...a barátságunk ezzel véget is ért...ő nagyon könyörög h béküljek ki...de azokat eljátsza velem h oda se jön suliba sulin kívül meg nyal..van neki +3 barátnője is akiket én utálok..és ezt írta nekem a "barim": Figyi most egy ideig nem fogok kibékülni velük és lehetsz velem...na ez milyen dolog már...elegem lett...ebből a szutyok világból
"EZ VAGYOK ÉN: nem sminkelem magam pedig 14 vagyok, buliba se voltam még nem öltözök kihívóan"
Röviden: "Én vagyok a szent"
"EZ A BARÁTNŐM: kihívóan öltözik pedig csak 13 és fél sminnkeli magát rázza a seggét és mégis ez kell mindenkinek"
Röviden: "Ő a ribi"
De azért legjobb barátnők voltatok... nem hiába mondják, hogy a zsák megtalálja a foltját.
"Multkor a suliban beszóltam neki h álljon már le, mert sértegetett h egy senki vagyok..és mindenki őt védte...a kinézete miatt.. de belülről egy senki..."
Te senkinek tartod őt, erre mi történik? Azzal sérteget, hogy egy senki vagy. Véletlen egybeesés? Vagy ujjal mutogattok egymásra - és íme zsák kontra folt.
"tetszette nekem egy fiú..azt is elvette tőlem...a barátságunk ezzel véget is ért..."
Tőled? Talán a tiéd volt? Remélem nem ordított nagyot, amikor a hátsójába nyomtad a billogodat.
Ez mindig két emberen múlik, ha a fiú őt akarta - a seggrázó, kihívóan öltözködőt - akkor örülj neki, hogy egy potenciális szakítástól megszabadultál. Milyen szutyok lett volna akkor a világ.
"ő nagyon könyörög h béküljek ki...azokat eljátsza velem h oda se jön suliba sulin kívül meg nyal..van neki +3 barátnője is akiket én utálok.."
Ha nem vagytok kibékülve, miért várod el, hogy odamenjen sulin kívül? Van három barátnője, velük fog eltrécselni.
"s ezt írta nekem a "barim": Figyi most egy ideig nem fogok kibékülni velük és lehetsz velem...na ez milyen dolog már..."
Ha jól értelmezem, ezek szerint összeveszett a másik hárommal, és most megint veled akar barátkozni? Erre is van egy mondás: "ha nincs ló, jó a szamár." Vagyis, ha erről van szó, akkor tényleg felejtsd el, mert csak kihasznál.
De ahogy végigolvastam, nekem nagyon úgy tűnik, hogy te is hiányolod őt, kezdve azzal, hogy miért foglalkozol még mindig vele. Semmi értelme, hogy haragban legyetek, érdemes lenne kibékülnötök, de csak annyira, hogy egymás jelenlétében ne érezzétek rosszul magatokat. Elvégre naponta kénytelenek vagytok találkozni. Ehhez viszont a legrosszabb módszer a másik negatív dolgainak felhánytorgatása, az mindig értelmetlen vitát eredményez. Az máris jobb, ha úgy mondod, hogy "nekem rosszul esett az, hogy...". Cserébe viszont érdemes bocsánatot kérni azért, amivel te bántottad meg, ha meg nem tudod mivel, akkor csak annyit, hogy "sajnálom, ha megbántottalak".
Ahogy én is sajnálom, ha netán megbántottalak a helyenként durva fogalmazásommal, egy szótasli volt, hogy magadat is meglásd a szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!