Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szerezzek új barátokat?

Hogy szerezzek új barátokat?

Figyelt kérdés

Nincs sok barátom. 5 van akire számíthatok. És nekem ez kevés. Szeretnék új barátokat. De nem tudom hogy szerethetnék. Valami ötlet? Előre is köszönöm!

13/L

2013. okt. 7. 01:33
1 2
 1/14 anonim válasza:
én már egynek is örülnék nem hogy ötnek O.o örülj hogy legalább ennyi van tarts ki mellettük. Aztán az élet sodor melléd majd még barátokat :)
2013. okt. 7. 01:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem őket, de más milyen barátokra vágyom. A barátaimnak rengeteg barátjuk van, kapásból 15-öt tudnék sorolni. Én őket nem kedvelem, nem vagyok velük egy társaság. Mert a barátaim sem olyanok mint én. És mikor ők velük vannak én egyedül vagy. És nincs senkim olyankor. Ezért szeretnék más barátokat.
2013. okt. 7. 02:03
 3/14 orbit-titkosnév válasza:
Ismerkedj a sulidban kisebbekkel, nagyobbakkal! Amúgy nem hiszed el nekem 1 igazbarátom SINCS, ha én csinálok valamit, vagy van valamim jó vagyok mindenkinek (iskolán kivül, és nem vagyok gazdag csak h azért lennék jo), iskolán belül meg köpnek rám
2013. okt. 7. 04:35
 4/14 anonim ***** válasza:
15 embert barátnak tartani túlzás, azok max haverok. Az igazi barátok ritkák. Gyanítom a te 5 barátod is inkább haver...
2013. okt. 7. 07:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekemse sok van, pedíg szeretek barátkozni, de hát ez 2 emberen múlik....
2013. okt. 7. 09:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Az az 5 barátom tényleg igaz barát. Oké, tényleg legyen 4. Mert azzal a másik eggyel tényleg nem olyan szoros már a kapcsolatom mint volt. Egy barátnőmnek MINDENT elmondok a többi 3-nak az életem 90%-át. Úgyhogy kijelenthetem, hogy igaz barátok. Nyilván nem csak ettől, de most nem fogok itt mesélni erről. A lényeg hogy igaz barátok. Suliban az évfolyam társaimmal nem igazán szimpatizálok. 8.-os vagyok, kicsikkel sem jövök ki, nem az én társaságom.
2013. okt. 7. 12:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Egész véletlenűl nincs kedved barátkozni? :)
2013. okt. 7. 14:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Hova valósi vagy?:) Hány éves?:)
2013. okt. 7. 17:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Tolna megye, és 16/F :)
2013. okt. 7. 17:26
 10/14 anonim ***** válasza:
En is baratkoznek veled:) nekem is pont igy vannak a barataim hogy ot van de az egyikkel mar nem olyan szoros :( En fejer megyei vagyok es 13 eves lany :D
2013. okt. 7. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!