Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet ilyen emberrel baratkozni?

Lehet ilyen emberrel baratkozni?

Figyelt kérdés

Közepkoru nö vagyok , egy kurzuson megismerkedtem egy növel, akivel közeli ismeretsegbe kerultem es gyakran latogat.

Amikor nalam van, es valamivel megkinalom, etellel peldaul , utana fogpiszkalot szed elö a taskajabol es vajni kezdi a hatso fogat, hogy " muszaj kipucolja azt a fogat," es a maradekok gondolom a földre " sodrodnak" miutan kipiszkalja öket, a fogabol, egyfokytaban böfög, mintha valami erjedne benne , iszik, hoz magaval italt es mind megissza, reszegen megy el, en nem iszom egyaltalan.

Hallom bemegy pisilni es fingadozik a vecen, multkor lazan közli, hogy megyek lemosdok mert ciklusban vagyok, tudod

Utana kikloroztam furdöt vecet, ulöket, törölközöket szennyesbe raktam, egyszeruen ugy erzem, mintha egy disznot engednek be a hazba, hogy teliböfögje es piszkitsa a lakasom

Nyalizza az ujjait, eveskor es aztan megfog ezt azt, anelkul , hogy kezet mosson, 44 eves, nem idös

Ranezesre nyitott, kedves, de egy rém.

Afrikaival jar es szerintem halas kene legyen annak is, hogy kibirja.

Hogy lehet egy nö ennyire gusztustalan ?

En is nö vagyok 37

#Undorito szokasok #fogvajkalas #ujjnyalás
2013. okt. 5. 21:57
 1/3 piriiiiii ***** válasza:
Hát ez tényleg elég gusztustalanul hangzik... ilyen valakivel nem hiszem, hogy sokan barátkoznak... de biztos van, aki igen.
2013. okt. 5. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Jobb lesz ha távol tartod magadtól,a saját érdekedben.
2013. okt. 5. 23:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a valaszokat, miert gondolod kedves utolso valaszoló h jobb , ha ovatos leszek vele?
2013. okt. 5. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!