Lehet ilyen emberrel baratkozni?
Közepkoru nö vagyok , egy kurzuson megismerkedtem egy növel, akivel közeli ismeretsegbe kerultem es gyakran latogat.
Amikor nalam van, es valamivel megkinalom, etellel peldaul , utana fogpiszkalot szed elö a taskajabol es vajni kezdi a hatso fogat, hogy " muszaj kipucolja azt a fogat," es a maradekok gondolom a földre " sodrodnak" miutan kipiszkalja öket, a fogabol, egyfokytaban böfög, mintha valami erjedne benne , iszik, hoz magaval italt es mind megissza, reszegen megy el, en nem iszom egyaltalan.
Hallom bemegy pisilni es fingadozik a vecen, multkor lazan közli, hogy megyek lemosdok mert ciklusban vagyok, tudod
Utana kikloroztam furdöt vecet, ulöket, törölközöket szennyesbe raktam, egyszeruen ugy erzem, mintha egy disznot engednek be a hazba, hogy teliböfögje es piszkitsa a lakasom
Nyalizza az ujjait, eveskor es aztan megfog ezt azt, anelkul , hogy kezet mosson, 44 eves, nem idös
Ranezesre nyitott, kedves, de egy rém.
Afrikaival jar es szerintem halas kene legyen annak is, hogy kibirja.
Hogy lehet egy nö ennyire gusztustalan ?
En is nö vagyok 37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!