Napok óta nem tudom elérni a barátomat fb. -n pedig fent van. Szokta mondani hogy nem jelzi neki ha irok. De csütörtök ota? Felhivni nem tudom.
Ja, azt hittem, hogy a pasid. :-)
Egyébként ha a telefon ikon van kint, az úgy tudom, azt jelenti, hogy mobilkészülékről bejelentkezett, de nem online. (Ugye ha az androidos klienst bezárod, az attól a háttérben még fut. És mutatni fogja a mobiltelefon ikont.)
Egyébként tényleg sz-r technikailag a facebook, ami éveken keresztül működött, azt is szétmarhulják, mert mindig kell valami "fejlesztés". Csak ezek a használhatóság kárára mennek. De megtehetik, elvégre nincs konkurencia.
Másrészt egyik nap volt valami bibi az üzenetküldéssel. Nem lehetett üzenetet küldeni, utána meg amit küldtek, órákkal később kaptam meg, de azt se jelenzte új üzenetnek, meg hasonlók.
Egyébként tényleg írj a falára. :-) Meg kérd el a telefonszámát!
Én is elég régóta vagyok itt, hogy tudjam, te nulláztál le.
Egyébként attól, hogy te ezt gondolod, még nem feltétlenül van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!