Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy barátom mindig követ. Mit...

Egy barátom mindig követ. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy osztályba járunk és mindenhova követ. Egyszer majdnem utánam jött a WC-re, meg ha állok a folyosó egyik oldalán, és átmegyek a másikra utánam jön. Ha kimegyek az udvarra, jön velem, ha bemegyek valamilyen kifogással pl: átnézem doga előtt a tananyagot bejön Ő is. És még mielőtt vki ilyet gondolna nem vagyok homoszexuális.Kérlek válaszoljatok hogy mit tegyek.

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2013. szept. 30. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:

És ez senkinek sem tűnik fel a suliban, az osztályban? Senki sem szól be neki?

Szólj rá, és keresd mások társaságát. Csak akkor megy utánad, ha egyedül vagy, vagy akkor is, ha mások is vannak ott?

2013. szept. 30. 20:20
 2/4 anonim válasza:
ha már mondtad neki,hogy hagyjon békén (normálisan,nem kiabálva),és még mindig nem kopott le,akkor mondj egy pár okot,hogy mennyire utálod,hogy követ téged.....mert ugy talán megérti..másik,ez nem mindenkinél jön be...nézd levegőnek,és akár milyen nehéz és idegesitő ne szolj hozzá...vagy ha folyton bunkozol vele egyszercsak megunja és elkotródik....bocs ha hosszú voltam :)
2013. szept. 30. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet Donki Hóte megtalált az új padavan! :D

Vannak ilyen emberek. Nem biztos hogy homok lehet csak nagyon kedvel. Nekem a kutyám ilyen pont csak az még a papucsom is elhordja. :D

Én a helyedbe ilyesmi beszólásokkal illetném és poénosra venném. Aztán hátha leesik neki hogy nemkéne árnyékként követni.

2013. okt. 1. 04:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok Köszi a válaszokat!
2013. okt. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!