Mit írjak az egyik barátnőmnek (csak barát) a képéhez?
Figyelt kérdés
Nagyon jól sikerült és az hogy szépség, gyönyörű, nagyon jó lett ezeket a sablonszövegeket már csomószor írták..valami újat szeretnék..2013. szept. 29. 17:18
3/8 anonim válasza:
Szia! Láttam a képed Facebookon, és szívesen megismernélek. 57 éves egyedülálló, megbízható férfi vagyok. Hobbim a horgászat, és a tájfutás.
Írd ezt, szerintem tök vicces :DD
4/8 anonim válasza:
Ú, a teringettét, olyan jól kinéző szemed van, mint egy ergonomikus bőrfotel.
5/8 A kérdező kommentje:
Haha de vicces -.-' én normális szövegről beszéltem..nem TÖMÖRGYÖNYÖR meg az effélék..
2013. szept. 30. 17:26
6/8 anonim válasza:
Akkor írjál te is valami fantáziátlan szart..
7/8 anonim válasza:
Azért komoly hogy annyira fantáziátlan és szerencsétlen vagy hogy nem tudsz magadtól kommentálni egy vacak kép alá, és még neked áll feljebb hogy nem olyan válaszokat kapsz amilyenekre te gondoltál.
Életképtelenségből jeles! Leülhetsz.
8/8 A kérdező kommentje:
Khm...1.nem egy "szar" kép lett hanem mint mondtam JÓ. 2. Bocs, hogy normális választ vártam ÉRTELMES emberektől (legalábbs azt hittem, hogy azok vannak itt..) 3. Van fantáziám csak kb a jó szövegeket már mindannyian írták.! 4. Képzeld 12 éves vagyok és nincs túl nagy "ÉLETTAPASZTALATOM!! Amúgy meg le leget szálni rólam, mert ez az oldal arról szól, hogy az emberek BÁRMIT kérdezhetnek egyébként meg a vélemênyed tartsd meg magadnak, mert senki nem kíváncsi rá.! Thx ;)
2013. okt. 5. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!