Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm szakított a fiújával,...

Barátnőm szakított a fiújával, akivel én nagyon jóban voltam és most azt kéri, h szakítsam meg vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Az a fiú nekem egy nagyon jó barátom és nem akarom elveszíteni. De a barátnőm úgy gondolja, hogy mivel szakítottak, én se legyek jóban vele. Most mit csináljak?

2013. szept. 27. 02:51
1 2
 11/11 Synesztro ***** válasza:
A Legjobb haverom, és a csaja halálosan összevesztek a csaj családjával. Én viszont gyerekkori barátságot ápolok a csaj bátyával húgával, az apjával pedig gyakorta vállalok el maszek munkákat is. Az életben nem szakítanék meg semmilyen kapcsolatot kérésre.:S Vagy a saját döntésem, vagy egy idióta "papucs" vagyok akit irányítgatnak. Ezt kell eldönteni. Egyébként ha a barátom erre kérne, beolvasnék neki, és közölném, hogy felejtse el de sürgősen, ha pedig megsértődik azon hogy nem ugrálok neki kedve szerint, akkor máris megvan, hogy kivel fogom megszakítani az ismeretséget.:S:S:S:S /25/F/
2013. szept. 29. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!