Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha az internetes haveromnak...

Ha az internetes haveromnak minden nap tudok mit írni, szerintetek akkor se írjak rá minden nap?

Figyelt kérdés
Minden nap lenne valami, amit írjak neki facebookon, és állítása szerint nem is zavarja, ha írok, szerintetek ezek ellenére hagyjak ki néhány napot időnként, amikor nem írok rá?
2013. szept. 25. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell minden nap írni.

Nekem legalábbis sok lenne...

2013. szept. 25. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Erre nincs szabály. Én személy szerint örülnék, ha a lehető legtöbbször írna rám valaki, akivel jóban vagyok. Persze csak ha nem értelmetlen vagy jelentéktelen dolgokat írogatna.
2013. szept. 26. 03:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira nem baj ha minden nap ír valaki a másiknak.

Persze ha értelmes dolgot ír.Mert ha csak hülyeséget,akkor egy idő után jó hogy unalmas lenne.

Ha eddig írtál,akkor viszont lehet furcsállná az illető hogy most miért nem írsz :D

Lehet azt hinné haragszol,vagy valami bajod van,vagy nem tudom.

2013. szept. 27. 10:30
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ne. Ennek szabálya van. Komoly szabálya. Csakis kedden, csütörtökön és szombaton, déltől - este hét óráig terjedő időszakban vagy jogosult kommunikációt kezdeményezni internetes haverral. Ha nem hiszed, járj utána. Vagy kérdezd meg tőle, de ne MA!
2013. okt. 2. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!