Ti mit gondoltok erről? (részben meleg téma)
Figyelt kérdés
Regisztrálva vagyok egy meleg társkereső oldalon, de jelenleg csak barátkozás céljából, mert alakulóban van egy kapcsolat. Pár napja egy srác írt, hogy szimpatikus vagyok neki. Elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy egy városban lakunk. Tök jókat beszélgettünk, mondhatom, hogy összebarátkoztunk. Erre ma este facebook-on kapok tőle egy üzenetet, hogy lett párja és az nem szereti ha melegekkel beszélget. Ezek után le is tiltott facebook-on.
Ti mit gondoltok erről? Jó, megértem, hogy ha ilyen a párja akkor próbál megfelelni neki, de a letiltás nem erős lépés egy kicsit?
2013. szept. 23. 23:21
11/13 A kérdező kommentje:
De én nem az exe vagyok. És nem is akartam tőle semmit.
2013. szept. 28. 15:14
12/13 anonim válasza:
Hiaba, ha ugy is feltekeny. Legszivesebben en is eltiltanam a baratom a lanybaratjaitol mert halalra idegesit amikor veluk es meg probalja titkolni is mert tudja hogy feltekeny vagyok, de nincs jogom hozza hogy megtiltsam neki hogy barkivel is beszelgessen. Ha a csavo meg rogton torol, tilt, biztos ezt kerte tole a parja es ha mar ezt megtette valoszinuleg annyira elvakult a szerelemtolnhogy amugy sem foglalkozna veled annyit. Viszont ha megkerdezed miert tiltott meg torolt rogton lehet hogy miutan szakitanak ujra baratok lehettek.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nincs barátja, csak így könnyebb volt megszabadulni tőled, hogy másra kente a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!