Én 8. -as vagyok, és van egy 5. -es csaj, akinek tetszek (többi lent) mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kicsit zavaró egy idő után,hogy folyamatosan ír nekem,én bírom meg ő is bír engem,csak folyamatosan hajtogatja,hogy: "Jaj de szerelmes vagyok!" stb.,csak annyit mondtam,hogy ő is aranyos,de viszont nem akarom neki megmondani,hogy nem szeretnék járni vele,max. beszélgetni,de nem ennyit. Mit csináljak?2013. szept. 20. 21:13
1/10 anonim válasza:
Leírod neki szépen, hogy te nem szeretnél barátságnál többet, de barátok lehettek és beszélgethettek továbbra is ha ő is úgy gondolja.
4/10 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam rajta,hogy elmondom neki,hogy nem akarok barátságnál többet,de nem szeretném,hogy megsértődjön,vagy valami lelki gondja legyen. Ez ellen lehet valamit tenni?
2013. szept. 20. 21:31
5/10 anonim válasza:
Figyelj .. én 12 éves vagyok és volt egy 15 éves barátom..a távolság miatt szakítottunk és én még szerelmes voltam belé bevallodtam neki de ő mindig visszautasított. semmiképp se koptasd le olyan szöveggel hogy : kopjá má le meg ilyenek hanem szépen mond el neki hogy a barátságnál nem akarsz többet. ígyis szenvedni fog mert ez az első csalódása gondolom.. úgy hogy akármilyen kedvesen mondod el akkor is meg fogod bántani. De rendesen és szépen mond el neki. mert még kislány és szüksége van a szeretetre.
6/10 anonim válasza:
Hú, nálam ugyanez van, 8.-os vagyok, és egy 5.-es fiúnak tetszem. Bírom meg minden, nagyon aranyos, de én csak barátként tudok rá tekinteni :(.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi,viszont azt mondja,már volt fiúja,szóval lehet,hogy nem első csalódása lesz,kicsit érdekesnek találom ezt a "gyors szerelmet",ti nem?
2013. szept. 20. 21:49
8/10 anonim válasza:
áh. szerintem ez nem hirtelen szerelem hanem tetszel neki . ő még olyan korban van hogy meglát egy fiút és akkor máris szerelmes vagyok. a tetszés és a szerelem két külön dolog. még éretlen.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen,én azon szoktam kiakadni,hogy low 2.-as unokaöcsém megszólal,hogy én .....-ba szerelmes vagyok,de a szerelem nem ugyanaz,mint a tetszés...
2013. szept. 21. 11:36
10/10 A kérdező kommentje:
"Felöltöztettem" szerinte,viszont ő csak kérdezte,hogy mik lennének jók,én választottam azok közül amiket felajánlott,de annyit mondtam neki,hogy nem kell felöltöznie miattam,csak annyi,hogy húzzon amit akar...
2013. szept. 22. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!