Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek hülyére vesz vagy mi?

Szerintetek hülyére vesz vagy mi?

Figyelt kérdés
Hát van egy ( azt hittem..) barátnőm. Elrángatott magával egy szakkörre és kicsit messze van tőlem olyan 15km-re a hely. A közelünkbe is lenne hasonló,de ő ehhez ragaszkodott. Meg ha éppen találkozik valakivel és egyedül utazna akkor is elrángat magával ,ami nekem felesleges. Értitek? Talán hülyén fogalmazok,de úgy érzem hülyére vesz mivel osztálytársam nem is érzem,hogy az osztályon belül foglalkozna velem inkább mintha menne segget nyalni a menőkhöz..tudjátok. Vagy félreértem? Lehet engednem kéne mással is barátkozni? Vagy én gondolkodok rosszul? Meg minden pasival kikezd és egy hét után mégse kell neki.. Furának érzem..Én gondolkodok hülyén? Belőlem ezek elég negatívan hatnak.
2013. szept. 18. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
És ha te hívod valahova elmegy veled? Szerintem amúgy hagyd a p-ba :)
2013. szept. 18. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem tudom mit kezdjek vele,mert kedves meg minden. Nem tudom,hogy én rontok el valamit vagy ő viselkedik hülyén. Hát most megpróbálom elhívni.
2013. szept. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!