Hogyan legyek ismert/híres?
be a swag#
varga richárd,fazekas richárd, stb :)
Ha már eleve úgy állsz neki bárminek, hogy "Na, most akkor híres leszek, de miben!?", az már régen rossz. Ha értesz valamihez, valamit szeretsz csinálni, van benned valami egyedi amit szeretnek az emberek, akkor adott az út a siker fele. De én a helyedben nem állnék be a gameplay-esek sorába, fölösleges, ha csak játszol, kommentálod egy egyhangú, unalmas kommentárral, esélyed sincs. Ha f**za a dumád, vicces vagy, érdekes, akármi, akkor meg lehet próbálni. Ha jó vagy valamiben, különleges vagy, nem vagy "tucat", van esélyed. De ha csak egy átlag ember vagy aki híres akar lenni az interneten, felejtsd el.
Leírom a saját történetem, ha érdekel. (Bár nem vagyok nagy sztár, de egy elnyomott senkiből "menő srác" lettem.)
Én "ismert", vagy.. inkább hírhedt vagyok a suliba. Nem mondom, élvezem, ha valaki feldobja a nevem, mindenki tudja, hogy ki vagyok, stb stb. Az igazság, hogy egy kis elnyomott senkiként nyomtam 0-24 a PC-t meg az Xbox-ot 2014-ben, és buktam meg középsuli kilencedikben. Önbizalom semmi. Aztán jött a nyár, 15 évesen (szégyenemre) elkezdtem cigizni. Jött 1-2 kisgyerekkori ismerős akivel együtt homokoztunk anno, aztán 1x-1x találkoztunk. Egyre többet jártunk össze, piálás, buli, balhék, stb. Elkezdődött a suli, jött önbizalom, jöttek (és mai napig) jönnek a csajok, új barátok, akik trógerek de tűzbe tesszük egymásért a kezünk, ha kell(még ha hihetetlen is). Én ugye eleve "bukott"ként jöttem, szóval nem szarakodtak velem. Jöttek a balhék, lett egy csepp önbizalmam, elkezdtem rapp-elni, lett karizmám, együtt bagózok és spanolok a fél iskolával szünetekben. Meg hát.. a visszajelzések szerint (le lehet pontozni nyugodtan) nem nagyképűségből, de rohadt nagy arc vagyok, hatalmas dumával, mindenkivel el tudok filózni bármin, de minden hülyeségben is benne vagyok. Szóval ja, suliváltás, elkezdtem "élni"(nem feltétlenül pozitívan, de végre élek), amit imádok. Nagy dumás vagyok, akaratom ellenére is "menő csávó" lettem a suliba, mikor régebben rühelltem a (mostanra) "magamfajtákat". Rappelgetek, egyszer csak megismerik majd a nevem, nem átlagos a zeném. :D A környékünkön mára már mindenki ismer. Ez az én történetem, nem követendő példa, de egy "csicskából" lettem "ismert" a környéken. Gondoltam megosztom, hátha segít valamit. :] Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!