Van egy ismert, híres rokonom, nagyon közeli. Imádok énekelni. Szerintetek segitene nekem ebben?
Ez a hangom.
Nem mondom meg ki a rokonom de 100% hogy ismeritek.Nagyon ismert énekes itthon.Viszont nem igazán tartom vele a kapcsolatot...sőt..
Apukám családjával sem tartom.Onnan rokonom.Az a baj hogy itthon nem lehet érvényesülni ha hires szeretnél lenni csak úgy ha van protekciód.
És ő elég nagy protekció lenne,de nem akarom ezt kihasználni..Viszont nagyon szeretek énekelni és ez a mindenem.
Mit csinálnátok a helyemben?
Köszönöm!
Soha nem tanultam énekelni.Igazából egyszer kétszer voltam énektanárnál..de ennyi
18 leszek.
:)
vicces meg közhelyes...de mióta élek..:D
előbb énekeltem mint beszéltem szerintem..:)
Hadd találjam ki, Vastag Csaba az a rokon?
Egyébként elég nagy parasztság csak azért felkeresni egy rokont, mert rajta keresztül szeretnél ismert lenni.
Ha a hangod által szeretnél érvényesülni, akkor van jó pár tehetségkutató műsor, jelentkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!