Van egy ismert, híres rokonom, nagyon közeli. Imádok énekelni. Szerintetek segitene nekem ebben?
Ez a hangom.
Nem mondom meg ki a rokonom de 100% hogy ismeritek.Nagyon ismert énekes itthon.Viszont nem igazán tartom vele a kapcsolatot...sőt..
Apukám családjával sem tartom.Onnan rokonom.Az a baj hogy itthon nem lehet érvényesülni ha hires szeretnél lenni csak úgy ha van protekciód.
És ő elég nagy protekció lenne,de nem akarom ezt kihasználni..Viszont nagyon szeretek énekelni és ez a mindenem.
Mit csinálnátok a helyemben?
Köszönöm!
Annyira nem is távoli igazából...szóval nem olyan hogy nagyanyámnak a testvérének a férjének a keresztanyjának a nagyapja...
Apukáink unokatestvérek
nem vastag csaba :)
De hasonló..
A tehetségkutatókkal az a baj hogy nem tehetségkutatásra vannak kitalálva..:)
Protekció kell oda,vagy ha nincs akkor egy nagyon nagyon durván jó hang.Vagy a csatorna keresi meg az embereket,vagy protekció.Azok közül akik maguktól jelentkeznek nagyon kevés sőt...szerintem eddig az összes tehetségkutatóbol 3 max aki az élő adásba bekerült...
23:45 ös
ezt én is áttudom érezni..
nem énekelhetek túl sokat mert társasházban lakunk...
papir vékonyságúak a falak..sajnos.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!