Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt? 14/f

Miért csinálja ezt? 14/f

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba akivel nagyon jóba vagyok. Pénteken nagyon sokat hülyéskedtünk: vittem a hátamon, ölelgettük egymást átkaroltam meg stb. De mikor mentünk haza csak annyit mondott csá!? Miért???

2013. szept. 14. 13:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vörös a csaj?
2013. szept. 14. 13:46
 2/12 anonim válasza:
mit kellett volna csinálnia? megkérdezni hogy ,, oké most akkor meg is akarsz dugni?'' vagy mit akartál pontosabban? :D
2013. szept. 14. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Mert kicsik vagytok még, és ő barátként tekint rád, akivel tud hülyéskedni.

Barátként(!) Ennyi.

2013. szept. 14. 13:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem hanem mindig dumáltunk vagy fél órát az utcán tavaly és most meg meg se állt csak mondta hogy Csá. Ma pedig terep mintás gatyába voltam és mikor meglátott mondta hogy helló katona
2013. szept. 14. 13:55
 5/12 A kérdező kommentje:
De legalább megölelhetett volna..
2013. szept. 14. 14:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Most akkor mit szeretnél?

A kérdésben amit írsz nem egy időben történt?

Úgy értettem, miután hülyéskedtetek, hazakísérted vagy vmi ő annyit mondott: csá Mert akkor mi a gond?

Vagy régen hülyéskedtetek, ma meg csak annyit mond, csá, és nem is beszélget veled?

2013. szept. 14. 14:18
 7/12 anonim válasza:
Mert neki csak barát vagy. Ezt ne vedd a szívedre. Ha más búcsúzást akarsz öleld meg te. Nem hiszem, hogy nem viszonozná ha olyan jóba vagytok :)
2013. szept. 14. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
A vörös csajok ilyenek. Egész nap viszed a hátadon, végén meg csak annyit mond: csáá.
2013. szept. 14. 18:06
 9/12 anonim válasza:

Talán fél attól,hogy valami komoly dolgot akarsz tőle,és ezzel szeretné megelőzni. Egyébként szerintem is csak barátként tekint rád.:) Tapasztalatból mondom!

14/L

2013. szept. 14. 19:22
 10/12 anonim válasza:
Figyelj...szerintem nem baj ha csak ennyit mondott... ha szeretnél valamit akkor te lépj előbb és mondd meg neki hogy mit érzel iránta... Szerintem ne akadj ki ezen... :) előtte hülyültetek meg minden szóval szerintem nem baj hogy csak annyit mondott hogy csá... :))
2013. szept. 14. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!