Szerintetek ez milyen? Ti bele avatkoznátok?
Próbáld meggyőzni a barátnőd, hogy ne legyen ekkora utolsó gerinctelen féreg. A gyerektervezés KÉT ember dolga...
Ha nem fogná fel, én lehet, hogy elmondanám a srácnak, hiába gáz a patkánykodás...
Nagy Lájk az előző válaszolónak. Ez nagyon is így van. Szegény gyermeknek nagyon boldogtalan szülőkhöz lesz majd szerencséje ... Főleg, ha még biztos fedél sincs a fejük felett.
Ilyen esetet nem egyszer láttam én is sajnos, csak későn vettem észre, amikor már pocakban volt a baba. Leginkább akkor jellemző, amikor egy erősen taktikus, s kb. 30 feletti a lány és a srác pedig max. 25-28 éves és vagy még szűz volt a lány előtt, vagy érzelmi intelligenciája nagyon alacsony, s erre rászimatolt a lány. Ha még erős örökség is áll a háttérben, akkor ez egy másik nyomós indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!