Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetnék, ha úgy érzem...

Mit tehetnék, ha úgy érzem hogy a legjobb barátnőm elhanyagol engem?

Figyelt kérdés
ő 9.-ikes, és új suliba ment. És azóta nem is nagyon keres :\ Ha én nem írok neki, akkor ő sem. napokig nem beszéltünk, mert egyszerűen sosem ír, még ha én köszönök is neki face-n. Tudom nem minden a facebook-on alapszik, de csak itt tTUDNÁNK beszélni, ha vissza írna. Már hétvégénként sem akar velem találkozni, múltkor lemondta,mert hogy rosszul érzi magát, erre elment az új osztálytársaival pestre. Eléggé messze lakunk pestől, és mindig megígérte, hogy majd közösen elmegyünk.. erre mindig másokkal megy. Pedig én annyira elakarok menni, és ő ezt tudja is, de sosem hív el.. És ez elég rosszul esik, hogy velem sehova sem akar elmenni. SOHA! Amikor találkozunk (ami mostanság elég ritka) akkor is csak a telefonját nyomkodja.. Olyan rosszul érzem magam emiatt, mert rég óta lb-k vagyunk, és most egyszer csak elhanyagol. és úgy gondolom hogy én sokkal több szeretetet teszek ebbe a barátságba mint ő. Ő inkább az új barátai társaságát keresi. Én meg egyedül maradtam. Teljesen. És mindig sírok esténként, mert belegondoltam, hogy nemrég fogalmazást kellett írnunk a legjobb barátnőnkről, és úgy érzem hogy, ő fordított esetben nem rólam írna. Teéjesen elfelejtett engem. Mit csináljak? :'(

2013. szept. 10. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Hívd át és nyald ki!
2013. szept. 10. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Keress másik barátnőd.

Ő már szemmel láthatóan nem akarja veled ápolni a kapcsolatot.

2013. szept. 10. 17:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak annyira hiányzik :''(((((
2013. szept. 10. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
En is pontosan igy vagyok :( az en ''legjobb'' baratnom is igy tesz.. o meg van mas szemelyekkel es ha en nem hivom vagy valami nem is erdekli hogy mit csinalok, hogy vagyok. Ez szomoru de szerintem en is es te is uj baratokat kell szereznunk es veluk apolni ujabb nagyon jo kapcsolatot.
2013. szept. 10. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Idővel az emberek rájönnek, hogy akit fontosnak tartott eddig, az lehet hogy nem is annyira fontos számára, ha új kontextusba helyezzük. Új suliba került, új emberek/ osztálytársak, sajnos valószínűleg a ti barátságotok eddig tartott. Szerintem azért annyit még adhatsz a dolognak, hogy elmondod neki, hogy úgy érzed nem ápolja veled megfelelően a barátságát, de ez sem fog sokat változtatni.
2013. szept. 10. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, de én sosem tudtam jól barátkozni :s. Mindig azokkal voltam jóban, akik már nagyon régóta a barátaim. Főként az én lb-mel. És annyit találkoztam vele régen,. hogy elhanyagoltam a többieket. Szóval már velük sem lesz olyan jó kapcsolatom mint régen :\
2013. szept. 10. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát látod, te ugyanezt tetted a régi barátaiddal. Most átérzed nekik milyen lehetett, amikor te elhanyagoltad őket..és akiért ezt tetted, az most ugyanúgy lecserélt téged. Amúgy te hány éves vagy? Fiatalabb vagy? Mert ha igen, akkor nyugi, ha te is bekerülsz gimibe, lesz bőven barátod az osztályodban jobb esetben.
2013. szept. 10. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek és tudom mit érzel. Jelenleg én is ugyanebben a helyzetben vagyok, csak már idősebben. 9.-ben sok az új osztálytárs, keress valakit, aki szimpatikus.
2013. szept. 10. 18:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, én is ugyan ezt tettem, és hiba volt :(

Ebből sokat tanultam..

2013. szept. 10. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem is teljesen ez van!! Bár nekem vannak más barátnőim is, akik nagyon fontosak, valamiért mindig ő volt a legjobb barátnőm:) és most új suliba ment, nem ír, nem keres.. majd a napokban tervezek ráírni, hogy egyszer talizhatnánk,meg minden... és megbeszélhetnénk hogy mi van a barátságunkkal:) hogy mi még mindig legjobb barátnők vagyunk-e? szerintem te is tedd ezt.. ha meg megint lemondja, akkor egyszerűen szakítsd meg vele a barátságod, és próbálj új barátokat találni! ha az osztályodból nem nagyon találnál barátokat, akkor esetleg más osztályokkal próbálkozz! sok sikert, remélem tudtam segíteni :)
2013. szept. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!