Mi a véleményetek, mikor két fiú barátilag puszilkodik mikor köszön?
Én nem értem, miért nem elég nekik a kézfogás. Amit mondjuk a középkorúak, tehát az apjuk korabeliek csinálnak, mikor találkoznak. Biztosan szerettek volna valami csak rájuk jellemző köszönési formát (???). Fogalmam sincs.
Melegekkel semmi bajom, meg amúgy is a baráti pusziváltásról volt szó, szóval ezt a kört kihagyom.
B.U.Z.I.
Az öregeknél nemtudom hogy jott ez a szokas,de szerintem a ferfiaknál sokkal tobbet mond egy kézfogás.
Nekem is furcsa, és ami a legjobban idegesít amikor valaki nem csak a közeli barátainak köszön így, találkozok vele, és tolja hozzám a képét... Még nem jöttem rá hogy ezt hogy lehet elkerülni anélkül hogy elküldeném melegebb éghajlatra az illetőt.
Fogalmam sincs ez hogy terjedt el és honnan és minek. Szerintem ez abszolút nem szimbolizál semmilyen közelebbi kapcsolatot, akkor inkább veregessék meg egymás vállát vagy mittudom én, de szerintem ez gáz.
Szerintem ezen nincs semmi meglepő. Magyarországon az a szokás, hogy mindenkinek puszit kell adni. Én személy szerint nem szeretek adni senkinek sem, a barátnőimmel egymás közt inkább viccesen kezet szoktunk fogni, mintsem puszilkodni.
De ha valakik így szokták meg, vagy így szeretnék üdvözölni egymást, mindegy milyen neműek, hát tegyék. Szívük joga eldönteni, nem ártanak ezzel senkinek sem.
24/l
A férfiak közötti puszilkodás, mint üdvözlési forma,teljesen normális. egyébként meg a baráti "mélységet" közvetlenséget, leginkább bizalmat és összetartást szimbolizálja.
Szerintem.
Szerintem eleve olyan gáz a puszi és a kézfogás is bárkivel.
Csak terjednek a bacik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!