Mit jelent az ha egy fiú úgy köszön el hogy majd. Még beszélünk? Hogy beszélni akar velem. Még?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 07:53
1/8 anonim válasza:
Nem biztos, szokás ezt mondani csak úgy is.
2/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szeretne veled beszélgetni és a még pedig azt jelenti, hogy úgy gondolja erre minden esély meg is van, hogy érthetőbb legyen így lehetne átalakítani a mondatot (bár szerintem teljesen érthető :P ): majd később úgyis beszélünk még.
3/8 anonim válasza:
Van aki akkor mondja ezt, amikor siet és majd még beszélünkkel elköszön, azonos nemű embernek is szokták ezt mondani ilyen esetben.
4/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy inni akar egy sört. Vagy sz*rnia kell.
Mégis mi a francot jelentene??? Azt, hogy majd beszéltek. Miért kell mindent túlkombinálni?
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszolat!!
2013. aug. 2. 09:49
6/8 anonim válasza:
Ez az égvilágon semmit sem jelent. Ez olyan mint, amikor tök idegen helyen, ahová lehet az életbe nem mész többet is úgy köszönsz el, hogy viszontlátásra.
7/8 anonim válasza:
Én akkor szoktam így elköszönni, mikor már nagyon szabadulni akarok valakitől, de nem akarom megbántani, vagy nem olyan jó köztünk a kapcsolat. Ez a legfinomabb módja a lerázásnak "na szia, majd még úgyis beszélünk"
8/8 A kérdező kommentje:
Mi jó kapcsoltaba vagyunk és azóta már beszéltünk is
2013. aug. 3. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!