Hogy ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Jött az osztályunkba egy új lány.Nekem eléggé szimpi, már beszélgettem is vele, de hogyan legyünk legjobb barátnők? Szerintetek lehetséges még ilyen korban 15/Lány legjobb barátnőt szerezni? Az a gond , hogy még nincs olyan sok témánk miről beszéljek ?
Mi a véleményetek? Hogy viselkedjek vele? :))
2013. szept. 4. 18:52
1/1 anonim válasza:
Szerintem, menj oda hozzá és egy szia után, kérdezd meg, hoogy mi érdekli, vagy mit sportol esetleg milyen zhangszeren tanul. Akkor már adott egy közös téma. Áthívhatod, azt tuti értékeli. Vagy ha van kutyád, meghívhatod blökit sétáltatni... De ez csat tipp. L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!