Hogyan ismerkedjek új osztálytársakkal?
Figyelt kérdés
Elkerültem egy számomra tök ismeretlen helyre. Egy gyereket ismerek vmennyire az osztályból, az osztály nagy része csaj lesz (gyógymasszőr képzés) és én se vagyok a szavak embere. Félek a kínos csendtől de még sose volt ilyenem.2013. aug. 27. 20:15
1/3 anonim válasza:
Nyugodj meg nekem is suliváltásnál fura volt ,de bele fogsz jönni csak kell neki 1-2 hét addig meg beszélgess a haveroddal ha meg kínos csönd van (másik osztálytársadnál) akkor köszönj el v valami ilyesmi aztán később majd újra próbálod a dolgot :D
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne félj. Esetleg írj össze 10-20 darab témát amiről szívesen beszélnél vagy 10-20 darab kérdést kínos csend esetére, nézd át a kérdéseket/témákat alaposan és ha beállna a kínos csend akkor hozd fel őket. Ha nem sikerült és ennek ellenére is kínos csend keletkezik akkor köszönj le, mond hogy dolgod van valahol vagy épp wcre kell menned.. :D
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat és a tanácsokat. persze az biztos hozzá kell szokni az tuti.
2013. aug. 29. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!