Barátkozási gondok, mit tegyek?
Szóval ugye szeptembertől középiskolába járok,és ma volt a suliban a 2. nap!
Nekem egy nagyon jó barátnőm osztálytársam lett,így hozta a sors (egyébként már oviban és általánosban is ismertük egymást)
Na igen,de középiskolában megbeszéltük h nem leszünk padtársak kezdetben,inkább ismerkedjünk minél többet...És tegnap pl. 4-esben lógtunk a suliban a barátnőmmel meg 2 másik lánnyal az osztályból (egyik az én padtársam közülük,a másik meg az övé)
És a másik 2 lánnyal sincsen semmi bajom,facebookon már egy csomót beszélgettünk a suli előtt is,meg a nyári szünetben,de én valahogy mégsem érzem magam olyan jól köztük...:(
egyszerűen még úgy érzem h nem tudok velük miről beszélgetni,vagy h a barátnőmet jobban kedvelik,mint engem,pedig sok mindenben hasonlítunk és semmit se vétettem ellenük...hogyan reagáljak erre? Hogyan viselkedjek a közelükbe? Lógjak továbbra is velük,hátha úgyérzem majd h megkedvelnek (lehet h most is bírnak engem,de én ezt nem igazán érzem..),vagy barátkozzak inkább másokkal? (mert mással eddig úgy vettem észre h több dologról tudok beszélgetni)
Szóval van miért kétségbe esnem,mert most is épp azon gondolkodom h miért nem kedvelnek,kérlek segítesetek!!! :((
Szerintem barátkozz másokkal is,idővel kialakul minden.
Én amikor a gimit kezdtem akkor egy lánnyal ismerkedtem meg aki a padtársam volt és nem igazán nyitottam a többiek felé.Aztán ez a lány fura kezdett lenni,nem is az én világom,2 hónap után nem találtam a közös hangot vele.Így inkább másokkal barátkoztam.Aztán bele csöppentem egy társaságba.5. év végére már mindenkivel nagyon jó viszonyom volt!
Ha bele gondolok,hogy egy embernél leragadtam a barátkozásban,lehet hogy nem lett volna több barátom.
Szóval ajánlom,hogy nyiss mások felé,lehet hogy nem is "illetek" össze.Ami nem megy nem kell erőltetni.Idővel lehet ő is rájön,hogy nincs meg a közös hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!