Mit tegyek? A "barátaimnak" egyáltalán nem vagyok értékes.
Figyelt kérdés
3 barátom van, és valahogy ők hárman teljesen jól elvannak egymással, jobban egy hullámhosszon vannak, vagy nem is tudom. Ha választani kell, egyikük sem akar az én párom lenni, mellém ülni ültetéskor. Soha nem voltam vezető típus, de rémesen érzem magam, most, hogy megint suli, tudtam, hogy ez lesz. Mit csináljak? Kérlek segítsetek,előre is köszi.2013. szept. 2. 16:48
1/9 anonim válasza:
Baratkozz masokkal, vagy kerdezd meg oket hogy mi bajuk veled... Harman nem lehet egy asztalnal ulni!
2/9 anonim válasza:
Ismerős.
Nálam úgy volt, hogy hárman voltunk jóban, jött egy negyedik, és egyszer csak azt vettem észre, hogy ők jobban vannak együtt, mint velem.
Keress új barátokat. Nem tudok mást tanácsolni.
3/9 anonim válasza:
Szerintem kicsit tedd őket félre, ha látod, hogy hiányzol nekik vagy esetleg te hiányolod őket, akkor csak egy kis szünet kellett nektek. De, ha nem is érzed magad olyan rosszul attól, hogy nem barátkoztok, akkor ideje új barátok után nézned. Gondold végig: nemcsak azért voltál velük, hogy ne egyedül légy?Ha igen, akkor azt kell mondjam, hogy a hamis odacsapódott barátoknál az egyedüllét is jobb. Az álbarátok miatt érezheted magad értéktelennek, mert nem passzoltok össze, de ezzel nincs baj. Próbálj meg másokkal barátkozni, akikkel azonos az érdeklődési körötök. Sok sikert :))
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudok másokkal, mert nincs kivel. Szeretem is őket, de csak akkor jó velük, ha kettesben vagyunk, úgy viszont nagyon jó. De társaságba nagyon rossz.
2013. szept. 2. 17:05
5/9 anonim válasza:
Velem is hasonló volt. 3-an voltunk jóban, de valahogy nem voltam önmagam úgyhogy inkább csak kettesben találkozunk, de jobb ez így, mert most nem kell az igazi énemet takargatni. Szóval hajrá :)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, de a suliba így nem tudok mit kezdeni magammal...nagyon nehéz.
2013. szept. 2. 17:15
7/9 anonim válasza:
Még valami, azt azért gondold át, hogyha benn maradsz egy ilyen barátságban, akkor attól nem lesz-e rosszabb, mert hidd el egy darabig meg tudod játszani magad, de sokáig nem tudsz önmagadat takargatva élni. És lehet, hogy rossz az egyedüllét és ijesztő, de lehet, hogy most pont arra van szükséged, hogy kicsit rendbe tedd a dolgokat magadban és magad körül. Elvégre, ha nem biztos az alap a ház is összedől...
8/9 anonim válasza:
velem is igy volt aztán most hogy 9-ben elváltunk az uj osztályban már most kezembe vettem az irányitást hogy ez ne forduljon elő
9/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére enyhült a helyzet de nem akarok semmit elkiabálni:)köszönöm az összes hasznos választ
2013. szept. 12. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!