Valóban nincsenek normális lányok?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Nincs egy épeszű barátnőm se. Szeretnék végre találni egy olyan lányt, akivel lehet normálisan beszélgetni, akivel lehet hülyéskedni anélkül, hogy közben hülyét csinálunk magunkból mások előtt. Szeretnék vele bulizni normálisan(!), nem k*rvulni, bulizni!
Egyszerű lány vagyok, semmi szélsőség, de valahogy kirekesztettnek érzem magam ebből a társadalomból.
#normális lány #normális barátnő
2013. aug. 29. 20:18
11/14 anonim válasza:
Pont ezért nincsenek lánybarátaim. Nem azért, mert ne szeretnék végre lányokkal is lógni, hanem mert ha nyitok is, vagy ha megpróbálok azonosulni velük, úgyis csak ideig-óráig megy, ők unni kezdik az én dolgaimat, én meg az övéket, aztán lekopunk egymásról. Úgyhogy én is kicsit egyedül érzem magam.
21L
12/14 Banderasz094 válasza:
Ffi létemre, vannak normális lányok is, de sajnos a 90%a tényleg idióta sajnos :( 19/f
13/14 anonim válasza:
Nekem van egy legjobb barátnőm, vele tudok hülyülni, meg lelkizni normálisan egyaránt:) Ő az, aki nem bántana meg, és nem csak a menőkkel lóg, és nem csak perverz témákról vagy a többi idegesítő témáról beszél..Mert a többi lány mind ilyen..Így a többi közeli barátom mind fiú:)Ők normálisak, törődnek is velem, nem csak magukkal...Nekem szerencsém volt, hogy találtam egy lányt, de ma már tényleg nagyon ritka:) De amúgy a fiúbarát ugyanúgy nagyon jó, csak kicsit másképp:) 14L
14/14 Ft hxohoc válasza:
Szia, én is ilyen vagyok, csak a fiúkkal barátkoztam mindíg a lányokat nem bírtam soha... Ők se engem mondjuk. Én nem tudom elviselni a pi_áskodást és ku_válkodást ők meg mindíg féltékenyek voltak a fiúkkal való jó viszonyomra meg a testalkatomra testemre is (12 év intenzív tánc, magas vékony természetes szőke kék szem)... Mindíg vágytam egy normális lány társaságára ... Hát nem jött össze.. De van remény, hogy találsz olyat mint te, én unokatestvérem barátnőjét nagyon gyorsan megszerettem, ő is ilyen mentalitású csaj és első találkozásunkkor 1,5 órát beszéltünk.... Kicsit hosszú lett, de lényeg a lényeg vannak normális csajok csak ritka és nehéz megtalálni 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!