Mit csináljak, hogy a barátnőm újra a régi legyen?
Szerintem néha próbáld meg másfele terelni a szót.Akár a beszélgetés elején.Vagy,mikor már menni akarna.
Nem tudom milyen jellegűek,mennyire súlyosak a problémái,mert az is számít.
Ki tudja egyébként,lehet még meg fog változni ez a helyzet (jó értelemben ) ;) Ha ez 1-2 éve megy,az hosszú idő,de sose tudni,mikor változnak meg a dolgok,meg az emberi kapcsolatok jó irányba ;)
De nem tudom más fele terelni, mert mostmár beszélgetni sincs kedve, és nem tudom rákényszeríteni.
Tényleg sok gondja van, ő is elég beteg, mindig rosszul van, kórházba van stb. a családja sem egy mintacsalád.. Az apja veri az anyját, egyszer elköltözik, egyszer visszajön, a barátnőmet ugráltatják, ő a csicskájuk, mindent vele csináltatnak, de tényleg mindent, pedig nem lenne szabad a betegsége miatt, de ő mos, főz, takarít, szerel meg minden, de sosem felel meg a szüleinek ez se, és ezért ordibálnak vele (jobb esetben). Két tesója van, mind idősebbek, ők is kezdenek olyanok lenni, mint a szüleik. Meghaltak tavaly a nagyszülei, a barátjával is van sok gond, és ez a fele se annak, amennyi még van.
Kénytelen vagy elfogadni ,h ez van vele. Segíteni nehéz ügy, ez esetben. Ha saját maga akarja megoldani, akkor hagyni kell. Neked nem engedi. Esetleg egy jó pszichológus...
Te pedig... ha van kedved, sztem a te bánatodat , ha máshogy nem, egyelőre panaszold el itt, javaslom. Ha már vele mostanában nem tudod megosztani...
Talán hagynod kéne őt egy kicsit. Olyan messziről úgysem tehetsz semmit. Más élete van, saját problémái, amit neki kell rendezni.
Foglalkozz kicsit te is jobban magaddal addig. Majd ha észre veszi, hogy kevesebbet vagy neki talán érdeklődik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!