Rockerek, metálosok, punkok nektek mennyi idő volt mire kialakult olyan baráti körötök, társaságotok akik hasonló zenei ízléssel rendelkeznek mint ti?
ált. iskola 5.-ben kezdtem el rock metál pánk egyveleget hallgatni. Még abban az évben megfertőztem egy osztálytársam. Vele elvoltunk nagyon hatodik év végéig. hetediket máshol kezdtem, és elég sok jó zenét hallgató osztálytársam lett. Az is egy jó közösség volt :D
Aztán gimi Kaposvárott, osztályban két rocker. Bár ők többnyire az ilyen lányos emohoz közel álló valamit hallgatnak, de azért van elég sok közös. Plusz van pár nyitott gyerek, aki Prosecturától Avanged Sevenfoldon át mindent meghallgat, ha én ajánlom :D
Amellett az előző osztályomból is vannak páran a gimiben, akik jó zenét hallgatnak. Meg felsőbb évfolyamokból is... Szóval... van banda :D
Velem is az a helyzet, amit az első mondott.
Egyáltalán nem rockerekből áll a baráti köröm. Rockot, punkot, metált és hardcore-t hallgatok, ők pedig valami teljesen mást, ilyen tüctüc dubstep meg diszkó, popzenés marhaságokat. Mondjuk annnnnyira nagyon nem is zavar, hogy más a zenei ízlésünk, csak akkor gáz, amikor magadba kell járni koncertekre, mert senki sem hajlandó eljönni veled.
Pl. múltkor elrángattam az egyik barátnőmet Tankcsapdára, én természetesen az első sorban akartam tombolni, de ő meg akkora nyomi, hogy elkezdett rinyálni, hogy ő hátra akar menni... -_- Mondom apád azza, nem azért jöttem el az egyik kedvenc bandám koncertjére, hogy az utolsó sorból bámuljam őket. Na, hát neki elege is lett, lelépett hátulra, én meg majd 2 órát első sorban zúztam le :D
Na, hát ilyen esetekben nagggyon sajnálom, hogy nincsenek olyan barátaim, akik hasonló zenei ízléssel rendelkeznek, mint én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!