Nincs egy igazi barátom se. Mit tegyek?
16 éves fiú vagyok és nincs egy barátom se.Az iskolában jól elvagyunk a "haverokkal", de utána mintha két csoportra oszlana mindenki:#1 aki elmegy inni és bulizni, #2 aki hazamegy gépezni.Az a baj hogy én semelyikhez nem tartozom és egyedül vagyok.Iskola után én inkább focizni mennék vagy valamit sportolni.Az is szerepet játszik a dolgokban , hogy messze van a gimnázium itthonról, ezért edzésre se tudok járni(+tanulás).Nagyon egyedül érzem magam.
Ez mással is így van vagy csak velem?
Mit tegyek?
Hello, nálam is pont ugyanez a helyzet, messze a gimi, edzésre szívesen járnék (mert ugyebár ott is lehet ismerkedni) ,de úgy gondolom a tanulás rovására menne.
Az a két barátom aki van.. hát az egyik kockul non-stop, a másik egész nap edzésen, sajnos nagyon buta. A nyarat szarrá untam, örülök hogy elkezdődik az iskola, legalább ott vannak a haverok.
Ha pest megyei vagy dobj egy PÜ-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!