Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk! Ti mit néztek meg egy...

Fiúk! Ti mit néztek meg egy lányban először? És milyen tulajdonság az ami szinte egyből levesz a lábatokról?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt hogy milyen a haja,a szeme...pfff nem vagyok felszínes, nem megnézem a lányt először, hanem megismerem, de persze nem csukott szemmel járok :D

Egyébként,ha okos,értelmes,megáll a saját lábán,független, nem dobja oda magát akárkinek.

2013. aug. 28. 22:20
 2/4 anonim válasza:
Mivel én magas vagyok ezért magasságát és testalkatát is megnézem. Utána arc szem haj. Arcból látszik, hogy ha valaki rendes és nem butuska. Ha hoz egy sört anélkül, hogy kérem akkor levett a lábamról :D
2013. aug. 28. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Testalkat, tartás, haj, arc, aztán a többi. Hááát sok minden. Pl. ha egyeznek az érdeklődési köreink. De legyen kedves, érdeklődő, de nyitott is, meséljen magáról. Ha elmond néhány dolgot amit elért az életben és én azt mondom ejjha akkor tényleg levesz elsőre a lábamról :D
2013. aug. 29. 07:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Előszőr megnézem hogy "úgy általában" hogy néz ki a leányzó.

Később részletesebben is szemügyre veszem. Először szemek, aztán arc, haj, ezek után jön a mell és a popsi.

Félreértés ne essék, nem a tejcsárdákra bukok. :)

Egy olyan tulajdonságot nem tudok mondani, ami levenne a lábamról.

Az nagyon fontos, hogy kedves legyen, és érdeklődő, ne csak kérdésekre feleljen.

Azt nem várom el, hogy ugyanolyan ízlése legyen, mint nekem. Már feladtam minden reményt ezügyben, azoknak a lányoknak, akik tetszenek nekem, rettentően alacsony igényük van e téren, és megelégszenek a VIVA-n, MTV-n tolt "zenékkel", sorozatokkal, és a Barátok Közt-el.

2013. aug. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!