Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert csinaljak ezt velem...

Miert csinaljak ezt velem egyes lanyok?

Figyelt kérdés
Regen olyan kedvesek voltak velem, de most pont az ellenkezo viselkedest produkaljak. Ami azt illeti ugyanolyan vagyok, mint ezelott, kiveve annyit, hogy leadtam 15 kgot, es ezaltal nyitottabb lettem, baratsagosabb es felszabadultabb, valamint a ruhataramat jonehany darabbal bovitettem, es ami eddig megvolt az is jobban all rajtam(mar ami nem lett ram nagy). Valamint nem gagyi kepeket teszek ki a facebookra, hanem egyedibbeket, karakteresebbeket es szinesebbeket(ezaltal nehany kepen latszik a nappalink, az en szobam, illetve az eloszobank is, ami most lett par eve felujitva). Szoval volt 3 baratnom, akivel nagyon jo viszonyban voltam, most abszolut nem erdeklodnek felolem, maximum visszakoszonnek, ha en koszonok neki, de hidegen visekednek es elegge undokok lettek
2013. aug. 27. 14:56
 1/9 A kérdező kommentje:
20L
2013. aug. 27. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg tőlük? :)

Nem hiszem, hogy azért változott meg egymással a viszonyotok mert lefogytál, bővítetted a ruhatáradat vagy felújítottátok a lakást és ott fotózkodsz.

2013. aug. 27. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet féltékenység,de az is előfordulhat hogy amit te nyitottságnak vélsz az nekik beképzeltség,a magadról készített otthoni képek meg gyakran már olyan szinten mennek facebookon hogy az már önfényezés,általában ez sem túl szimpatikus tulajdonság,azt meg nem igazán értem hogy az emberi tulajdonságokhoz és a baráti viszonyokhoz hogy jön a felújított előszoba és a szépség kategória
2013. aug. 27. 15:11
 4/9 anonim válasza:

velem is történt hasonló, de akkor nekem a "barátnőm" megmondta, hogy nem akar velem együtt hazamenni, se bulizni, mert zavarja, hogy a pasija engem bámul :/

lehet hogy irigység/féltékenység van a háttérben, vagy zavarják hogy azelőtt szebbnek érezték magukat melletted, mostmár nem... de ahogyan előttem is írták, simán lehet az is hogy nem veszed észre magad és beképzelt lettél vagy esetleg az a felszabadultabb dolog egyenlő azzal hogy könnyebben kimondasz dolgokat, amivel megsértesz másokat.

esetleg meg is kérdezhetnéd tőlük, hogy mi a gond... :) én is ezt tettem.

2013. aug. 27. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:
amit leírtál azok szerint te azt gondolod hogy a fogyásod és a felújított lakás miatt féltékenykednek rád,amit kétlek mert ahhoz elég sekélyesnek kell lenni,de persze előfordulhat,meg amit te nyitottságnak vélsz,tényleg lehet hogy beképzeltségnek tartják,személy szerint én sem szeretem az olyan embereket akik folyton jópofiznak másokkal meg állandóan csak barátkozgatni akarnak hogy minél népszerűbbek legyenek,persze lehet hogy te ezt nem csinálod,nem tudhatom,de akkor meg elég fura hogy ok nélkül elfordultak tőled a barátnőid
2013. aug. 27. 15:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele, hogy mi a bekepzeltseg es mi a nyitottsag. Fenykepezkedes alatt meg ne azt ertsetek, hogy unalmamba fenykepezgetem magam, hanem ha elmegyek buliba csinalok elotte egy kepet es azt felteszem
2013. aug. 27. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt hívják fényképezkedésnek, és ez azért beképzeltségre vall. Te most örülsz annak, hogy lefogytál, örülsz magadnak, de ez azt is jelenti, hogy már nem úgy viselkedsz a barátnőiddel, mint régen. Minden barátságot megviselnek a változások, és el tudom képzelni, hogy téged sem érdekelnek ők annyira, mint régen.
2013. aug. 27. 16:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Pont annyit irtam nekik, mint regen, de mar kicsit idegesitett, hogy csak en irok nekik smst vagy uzenetet, ok maguktol soha nem irnak nekem
2013. aug. 27. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztosan ők is változtak. Ne csak magadban keresd a hibát.
2013. aug. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!