Az igazi barátok nem oltogatják a másikat, és nézik le, azért amit szeret ugye?
Haverom folyton leolt, hogy milyen zenét hallgatok. Vagy valami, bármi ami neki nem tetszik, azt megmondja, hogy "jajj, tiszta hülyeség, minek?" Megkérdezem valamiről, hogy nem-e akar, akkor jön a "Mindig ilyen hülyeségeket találsz ki!"
Amúgy nem csak engem olt le, mindenkinek megmondja kb ami nem tetszik neki, csak azért a barátságban van olyasmi, hogy a másik, még ha nem is 100%ban olyan mint mi, nem kell cikizni érte nem?
Szerintem ettől függetlenül lehet igazi barát.
Vannak például olyan típusú emberek, akiknek mondasz valamit, hogy például menjen el veled XY koncertjére. Elkezd i forgatni a szemét, hogy ő nem szereti, meg nem érdekli, de aztán a végén mégis elmegy veled, tök jól érzi magát, aztán nagy kegyesen megjegyzi, hogy "Na jó, annyira nem volt rossz...". Én ezen csak mosolyogni szoktam :)
Ha a haverod nem csak akkor van melletted, amikor haszna származik belőle, jól érzed magad, hanem akkor is, amikor nagy bajban vagy, segítségre és támaszra van szükséged, akkor tök mindegy, hogy milyen rigolyái vannak, elmondhatod róla, hogy a barátod.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!