Lányok, ilyen esetben hogyan viszonyulnátok az addigi barátotokhoz?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátotok, akivel tényleg csak baráti a kapcsolat, semmi más. Eddig úgy hittétek róla, hogy teljesen hetero, de egyszer csak kiderül róla/elmondja, hogy meleg. Hogy viszonyulnátok hozzá ezentúl?2013. aug. 23. 15:06
1/10 anonim válasza:
én a barátaim szexuális orientációjáról nem hiszek semmit addig, amíg nem tudom. vagyis nem bocsátkozok feltételezésekbe, és így nem is lepődöm meg soha :)
2/10 anonim válasza:
Nem zavar. Nem ez alapján ítélem meg az embereket.
3/10 anonim válasza:
Ugyanúgy tekintenék rá, ez miatt nem ítélek el senkit. Előtte is meleg volt, csak nem tudtam és jó barátok voltunk, akkor miután kiderülne miért lennék vele más?!
4/10 anonim válasza:
Megvolt. Kb. sehogy nem viszonyultam a dologhoz, azóta is ő az egyik legjobb barátom.
5/10 anonim válasza:
Kozelebb kerulnek hozza,elvegre akkor mar baratnok lennenk:))
6/10 anonim válasza:
úgy mint eddig, - Ő nem lett más, csak jobban megismerheted, ha már nincs titka előtted...
7/10 anonim válasza:
nem azert baratkozom valakivel, mert valamikyen a szexualis preferenciaja....nem mellesleg, alapbol gondolkodok a barataim szexualis preferenciajarol, mert nem erdekel
8/10 anonim válasza:
Imadnam!! :D Egyreszt mert beszelhetnenk pasikrol, a baratom nem lenne feltekeny ra, es orulnek hogy elmondta nekem.
9/10 anonim válasza:
Ugyan úgy tekintenék rá mint azelőtt. Azért barátkozom valakivel, mert megértjük egymást, egy hullámhosszon vagyunk stb. Az hogy a magánéletében ő a saját neméhez vonzódik nem változat azon hogy milyen ember is valójában.
10/10 anonim válasza:
Díjaznám, hogy megbízik bennem. Bár amúgyis imádom a melegeket, szóval nem lenne gáz egy ismerősömnél se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!