Mit csináljak, ha nagyon félek a szeptembertől?
Köszönöm.
Lány vagyok.
Gondolom, általános iskolás vagy. Na, általánosban velem is ilyenek voltak a fiúk, a lányok meg, akik elvileg jóban voltak velem, végig adták alájuk a lovat, mert imponált nekik, hogy amíg ők tetszenek a fiúknak, addig engem szétaláznak. Na, úgy ennyit a fantasztikus barátnőkről, azóta már semmi ilyesmit nem vagyok hajlandó elviselni. Az némileg elégtétel volt, hogy az egyik lánnyal ugyanoda felvételiztünk, és csak engem vettek fel, őt nem. De még a srácokat se vették fel sehova, akik szekáltak, szóval végül elégtételt szereztem magamnak, és most egy nagyon jó helyre járok, és a "csúnyaságom" is eltűnt valahol... Legalábbis ez itteni fiúk nem látják.
Ezt sokan megélik, ha zavar a lányok viselkedése, mondd meg nekik, amikor én mondtam, akkor is ment az izélés, még azt is megjegyezte az egyik pofátlan csaj, hogy képzeljem csak el, neki milyen érzés, hogy körülrajongják a fiúk. Na, én ott küldtem el a fenébe az egoista tyúkot, ezt azért csak nem gondolhatta komolyan. :D
Sokan járnak egy cipőben veled, de egy idő után ez elmúlik. Nem hinném, hogy annyira csúnya lennél, mint ahogy azt mondják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!