Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez akkor most mégse barátság,...

Ez akkor most mégse barátság, ugye?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy ismerősöm, aki próbált velem barátkozni, de rengeteget rinyált, mert mindenféle problémája van. Én is beszámoltam a sajátjaimról, meg szerveztünk egy-két programot, séta, filmnézés, stb. Azt mondta, hogy a barátom akar lenni, nem akarja, hogy azt higgyem, hogy lelki szemetesláda vagyok. Nos, én próbáltam kezdeményezni vele beszélgetést, meg hogy szervezzünk valami közös programot. De már jó ideje nem válaszol, akkor ha keresem, pedig nem vesztünk össze, nem sértettem meg. Annyit mondott a múltkor, amikor beszélgetést kezdeményeztem, hogy mostanában jól mennek a dolgai, minden okés vele, majd jelentkezik. Akkor jól gondolom ugye, hogy csak arra voltam jó, hogy a problémáiról beszélhessen? Más is járt már így?

2013. aug. 20. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, nagy bunkó lehet. Jobb barátot érdemelsz.
2013. aug. 20. 00:13
 2/3 acelsziv ***** válasza:
Ez az az ember, akit minél messzebb kerülj el. Keresni fog, ha megint kell valaki, akinek panaszkodhat.
2013. aug. 20. 00:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 20. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!