Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert vagyok ennyire felenk?

Miert vagyok ennyire felenk?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi van velem, annyira felenk vagyok e aggodo tipus..Ahanyszor valaki ki hiv,hogy talalkozzunk mindig annyira elkezdek aggodni,hogy ''Uristen talalkozni fogok vele, mit fogok csinalni? mit fogok mondani neki? hogy fogok kinezni? hogy fogok viselkedni??'' Ez nalam valami betegseg vagy mi lehet de amikor ra kerul a sor,hogy talalkozzak valakivel egyszeruen be panikolok es felek....:D Nem tudom mitol vagy miert...egyszeruen hulye vagyok..tul reagalom a dolgot..De ugy erzem nem tudok ez ellen tenni, es mar sokszor ra faztam erre...:(

Legbelul en nem vagyok ilyen felenk kislany, szeretek emberek kozt lenni hulyeskedni, baratkozni stb.stb.....de valahogy nem tudom ezt az oldalamat mutattni ha talalkozom valakivel, olyankor minidg zarkozot visszahuzodo vagyok alig jon ki belolem egy szo el vagyok pirulva zavarba vagyok es ossze vissza beszelek es allandoan vicsoritok...://

Csak velem van ilyen? Lecci segitsetek!

Koszonom!

2013. aug. 18. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van:S Hány éves vagy?
2013. aug. 18. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
dettó ugyanilyen vagyok. 14/L
2013. aug. 18. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem baj lányok, majd megváltoztok.
2013. aug. 18. 17:22
 4/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok..:/
2013. aug. 18. 19:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Sztem evekbe fog telleni amig megvaltozom...
2013. aug. 18. 19:12
 6/8 anonim válasza:
úúúú én is tiszta ilyen vagyok, + tisztára anti-kommunikatív, zavaromban tiszta hülyeségeket beszélek, félremondom a szavakat, mindig leégetem magam:D nem tudom, hogy lehetne ebből megváltozni. majd idővel kinőjük (?) 15/L
2013. aug. 18. 21:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Mint ha csak magamat latnam....ma is tok hulyet csinaltam magambol egy fiuval talalkoztam es tulajdonkeppen 1 szo alig jot ki a szamon ami ki is jott az hulyesseg volt vagy nem tudtam normalisan ki mondani...:D

Pedig nem igy terveztem es probaltam lazan venni a dolgokat de nem ment, lehet azzal a sraccal van a gond,mert folyton azt akarta,hogy meseljek meg meseljek neki es ha nekem nincs kedvem beszelgetni akkor tiszta hulyessegeket hordok ossze es szinte nem is en vagyok olyankor.....szoval nem hiszem,hogy ezen tudok valtoztatni most...lehet majd kinovom vagy nem tudom, de tobbet idegen emberekkel nem talalkozom....:D

2013. aug. 18. 23:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Meg hat az a srac olyan volt hogy akarmit mondhattam neki az hulyesseg volt vagy tudta...szoval nem tudok neki olyat mondani ami erdekelne....meg ha igazat is mondtak akkor is elkezdett papolni,hogy nem ez nem igy van nekem van igazam....na hat akkor meg tovabb kinek van kedve beszelni?

Ugy is hulyenek nezett volna ha el mondom azt amit akarok es igaz!

2013. aug. 18. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!