Mit tegyek, hogy újra észre vegyenek?
Új iskolát kezdtem ebben a tanévben, és megfogadtam, hogy megváltozok, mert elég zárkózott ember voltam, és 1 vagy 2 barátom volt csak(akikről végül is rájöttem hogy nem is annyira igaz barátok, mivel miután bejelentettem hogy elmegyek a suliból nem barátkoztak velem), rajtuk kívül meg nem is nagyon beszéltem mással :/ . Szóval így tavaly nyáron nagyon rossz nyaram volt, mert sehova se mentem el barátokkal bulizni, meg sehova, és én nem bírok ilyenek nélkül élni, volt hogy minden szar gyógyszert bevettem ami itthon volt, hogy ne érezzem ezt a fájdalmat(ájuláson kívül nem lett semmi bajom, és nem is tudta meg senki, mert nem voltak itthon szüleim pár napig)...........
De erőt vettem magamon és elmentem abba a suliba, rögtön úgy kezdtem, hogy 3-4 sráccal összehaverkodtam, akik úgy szimpatikusak voltak... Nem is volt baj, jól éreztem magam, hogy végre van egy társaság akikkel volt hogy bulizni is mentünk. De volt egy lány is, akit nem az osztályból ismertem meg.Vele nagyon sokat találkozgattam, de igazából nem akartam barátságnál többet, ezt tudta ő is, és nem volt ellenvetése, vele is nagyon jól éreztem magam ha vele voltam. Úgy éreztem, hogy jó barátokra leltem, és hogy így fog menni 4éven keresztül és utána is... De félév után valamiért már nem beszéltünk azzal a lánnyal(tényleg nem tudom miért), volt hogy egymás szemébe néztünk és nem köszöntük egymásnak... De közben meg rájöttem, hogy akikkel akartam barátkozni az osztálytársaim azokat meg elhanyagoltam, és láttam rajtuk hogy úgy néznek rám, mint az a srác aki az ismeretlen csajjal találkozgat..... És rájöttem hogy nincs megint senkim, és megint szarul éreztem magam, ittam......de mivel suli volt meglátszódott rajtam, és mindig kapucniba jártam(40fokban is), és alig beszéltem valakivel, minden órán elaludtam, miközben körülöttem mindenki beszélgetett, stb. :\ ... nyár előtt 1 hónappal rájöttem, hogy nem kéne magamat sanyargatni mert csak még jobban eltávolodnak tőlem az emberek. Próbáltam megint olyan lenni, mint év elején, de senki se figyelt rám :/. Szóval most nyáron megint nem volt egy ember se akivel beszélgethettem volna, vagy elmehettem volna, de MÉG pozitívan állok hozzá a dolgokhoz, reménykedek benne, hogy lehet még olyan mint régen.... Csak nem tudom , hogy hogy tudnának az osztály társaim, és más emberek észrevenni újra.(nehéz ha már egy osztályban megvannak a haveri körök, és egy kapucnis csöndes srác nem illik be sehova... pedig nem is ilyen vagyok).
Remélem tudtok segíteni! És légy szíves ne írjatok hülyeségeket, tudok rajtuk röhögni, de nekem ez fontos, szóval kérlek..:) azért írok ide, mert ezt sajnos mással nem tudom megbeszélni..:|
Egy 16 éves srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!