Egyetemen lehet találni legjobb barátnőt?
Valakinek sikerül, valakinek nem. Szerintem egyetemen(legalábbis nálunk) nem az összetartozáson, hanem egymás kibeszélésén, letaposásán van a hangsúly mert mindenki érvényesülni szeretne. Lehet, hogy bennem van a hiba, de egyetlen egy normális embert sem sikerült ott megismernem, nemhogy barátnőn találnom.
A barátaim nagy része még a gimiből maradt meg, másik részüket pedig a barátom által bemutatott emberek alkotják.
21/L
nekem meg épphogy sikerült találnom egy olyan lányt akivel tökre hasonlítunk, a gondolkodásmódunk, az ízlésünk,érdeklődési körünk stb., ezáltal hamar összebarátkoztunk és mondhatni egyik legjobb barátnőm lett. Pedig nekem is vannak még barátaim a gimiből akikkel szintén tartom a kapcsolatot,csak nehezebb,mivel kevesebbszer látjuk egymást.
első voltam...szintén 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!