Mi lesz most? Jogos volt az indulatom?
Van egy barátom, aki elment az iskolából, valószínűleg többet nem látom, mivel nagyon messzire költözött... Még tavaly hárman voltunk, én, az egyik fiú barátom, és ő. Neki van/volt egy nagyon brutális barátnője, imád ütni, kiabálni és ilyeneket csinálni, és eléggé hátba szúrós típus, már nagyon sokszor össze vesztek, mivel a háta mögött folyton kibeszélte. Szóval a (lány) barátom, mégis megbocsátott neki, mivel tudta, hogy az állítólagos barátnőjének, nem lesz barátja. De mint írtam, nagyon ellenszenves a természete, és mivel elment a...
Ez így nehéz, inkább így írom, nincs kedvem kitörölni az egészet, és újra kezdeni.
lánybarát: Alexa
Alexának a barátnője: Regina
a srác: Ákos
Na szóval mivel ellenszenves a természete, senki sem beszél vele. Én, és Ákos, természetesen nem akartunk bunkók lenni, foglalkoztunk vele, de ez véget ért egyszer.
Beakart húzni egyet a gyomromba Regina, és nem akárhogy, ököllel, és azért azt nem hagyhattam, ezért reflexszerűen elkaptam a kezét és megszorítottam, majd azt mondtam neki: "Tudod, mázlid van, mivel lány vagy. Ha fiú lennél, még meg is ütnélek."
Nem ütöttem meg egy lányt sem életemben, de ha valaki ököllel akarna megütni, akkor azt már nem engedhetem. (védekezésre céloztam.) Azóta nem beszéltünk, és most meg, kezdődik az év.
Szóval, most megbocsássak neki sajnálatból, vagy legyek úgy vele, hogy nem kell egy erőszakos embernek a társasága? Tényleg, eddig ha fiúk "ütöttek meg" és a barátaim sose érdekelt, mert sose erősen tették, hogy fájjon, de ő meg... És eléggé erősen tud ütni, volt már olyan, hogy kikarmolta a vállamat, akkor nem szóltam neki.
Egyébként nem is szóltam hozzá, egy rossz szót se, hanem poénkodtam "Ákossal".
És légyszi, hagyjátok ki azt, hogy nem tudhatom milyen erősen akart megütni, látja az ember a támadó lendületéből... És én sem úgy szorítottam meg, hanem tudomásul vettem, hogy lány, és annak megfelelően, tehát nem lett kék-lila a csuklója.
Ja! Ez még mindig nem számít annak, hogy megütöttem, nem okoztam benne semmilyen kárt, mielőtt jönnének a kedves női kommentelők.
Alexa tudja milyen, mint írtam megszánásból tette, és mivel biztos tudja, hogy többé nem látja őt, miért is ne?
Egyébként nem akarom azt adott személyeket az igazi nevükön megnevezni, mert nekik is van itt profiljuk, és nem akarom, hogy az adott kérdésem miatt kiosszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!